Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe, Tottenham ile Tanguy Ndombele için temas kurdu

Fenerbahçe, Tottenham ile Tanguy Ndombele için temas kurdu. Sarı-lacivertli ekip, oyuncunun sakatlığıyla ilgili bilgi aldı ve kiralama teklifi yaptı. Ndombele, geçen sezon Napoli'de kiralık olarak geçirdiği süre içinde 40 maçta 2 gol ve 1 asist yapmıştır. Fenerbahçe'nin bu transferle Galatasaray'dan Wilfried Zaha'nın rövanşını almayı hedeflediği belirtilmektedir.

Yayın Tarihi: 06.08.2023 19:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe, Tottenham ile Tanguy Ndombele için temas kurdu

Son dakika haberleri…

Ismail Kartal yönetiminde yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, transferde dikkat çeken adımlar attı. Birçok yıldız oyuncuyu kadrosuna katan sarı-lacivertli ekip, ilk 11'inin de büyük bir kısmını revize etmişti. Kanarya, bu kez de uzun süredir transferde adının Galatasaray ile geçtiği yıldız futbolcu için temasa geçti.

Fenerbahçe, Tottenham'da kadroda düşünülmeyen Tanguy Ndombele için İngiliz ekibiyle teması kurdu. Sarı-lacivertli ekip, oyuncunun sakatlığıyla ilgili bilgi aldı. Fenerbahçe, gelen olumlu dönüşlerin ardından ilk teklifini iletti. İlk olarak Ndombele için Tottenham'a kiralama teklifi yapan Fenerbahçe, oyuncuyu kadrosuna katmak için çalışmalarına devam edecek. Premier Lig temsilcisi, geçen sezonu Napoli'de kiralık olarak geçiren Fransız orta sahayı bonservisiyle göndermek istediğini Fenerbahçe'ye iletti. Sarı-lacivertlilerin bu kez satın alma opsiyonuyla kiralama önerisini sunacağı belirtildi. Yıldız orta saha geçtiğimiz sezon Napoli formasıyla 40 maça çıkarken takımına 2 gol 1 asistlik katkı vermiştir.

Galatasaray, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin belli bir aşamaya geldiği Wilfried Zaha'yı kadrosuna katmıştı. Son yılların en dikkat çekici transfer çalımlarından birini rakibine yapan Galatasaray, dünya basınında da ilgi odağı olmuştu. Fenerbahçe ise Zaha'nın rövanşını Tanguy Ndombele transferiyle yapmanın peşinde.

Fenerbahçe'nin hazırlıkları sürüyor

Geçtiğimiz sezon ligi 2. bitiren Fenerbahçe'de çalışmalar sürüyor. Yeni sezon için hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertli ekip hazırlık maçlarında alınan sonuçlardan tatmin oldular. Sezon öncesi kampın Kanarya'ya getiriği katkı oldukça iyiydi. UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Zimbru ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibini kolayca geçti. İki maçta toplam 9 gol atan sarı-lacivertli ekip için üst tur zorlayıcı olmadı. Edin Dzeko, Ryan Kent, Dusan Tadic gibi yeni transferler 2. turda gol de atarak takıma umut verdiler. Kanarya, Konferans Ligi'nde 3. tura çıkarak Maribor ile eşleşti. Avrupa'da büyük başarılar elde etmek isteyen Fenerbahçe kolları sıvadı. Bu sezon sarı-lacivertliler transferlerde hız kesmiyor. Yıldız oyuncuları kadrosuna kattıktan sonra Kanarya, bir bomda daha patlatmak istiyor.

Wilfried Zaha'nın rövanşı

Fenerbahçe, Wilfried Zaha'yı kadrosuna katmaya çok yakınken ezeli rakibi Galatasaray yıldız futbolcuyu transfer etmişti. Şimdi ise sarı-lacivertli ekip büyük bir intikam almak istiyor. Kanarya, uzun süredir transferde adının Galatasaray ile geçtiği yıldız futbolcu için temasa geçti. Fenerbahçe, Tottenham'da kadroda düşünülmeyen Tanguy Ndombele için İngiliz ekibiyle teması kurdu. Oyuncunun sakatlığıyla ilgili bilgi alındı. İyi haber gelince ise kiralama teklifi yapıldı. Premier Lig temsilcisi, geçen sezonu Napoli'de kiralık olarak geçiren Fransız orta sahayı bonservisiyle göndermek istediğini Fenerbahçe'ye iletti. Sarı-lacivertlilerin bu kez satın alma opsiyonuyla kiralama önerisini sunacağı belirtildi. Ndombele, 28 Aralık 1996 yılında Fransa'da dünyaya gelmiştir. 181 cm boyundaki Ndombele, merkez orta saha olarak görev yapmaktadır. Yıldız futbolcunun güncel olarak 22 milyon euro piyasa değeri bulunmaktadır. Fransız oyuncunun kullandığı ayak çoğunluklar sağ ayaktır. Ndombele, Guingamp, Amiens, Lyon, Tottenham, Napoli gibi takımlarda oynamıştır. Kariyerinde 277 maça çıkan Fransız yıldız 19 gol 35 asist üretmiştir. Yıldız orta saha geçtiğimiz sezon ise Napoli formasıyla 40 maça çıkarken takımına 2 gol 1 asistlik katkı vermiştir.