Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Stopere Takviye İstiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ara transferde stopere takviye yapılmasını istiyor. Luan Peres'in sahalara dönüş tarihinin belirsiz olması ve diğer defans oyuncularının sakatlıkları nedeniyle teknik heyet harekete geçti.

Yayın Tarihi: 29.10.2023 14:04
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Stopere Takviye İstiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal Stopere Takviye İstiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ara transferde ilk takviyenin stopere yapılmasını istiyor. Sarı lacivertlilerin Afrika Kupası'na gitmeyecek bir isim aradığı öne sürülürken, yabancı sınırlaması nedeniyle de Luan Peres'i elden çıkartmanın yollarının arandığı iddia edildi. Sürdürdüğü başarılı performansla Süper Lig ve Avrupa'da yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe, defansını sağlama almak istiyor. Luan Peres'in sahalara dönüş tarihinin belirsiz olması, Serdar Aziz'in sık sakatlığı ve Djiku'nun uzun süre sahalardan uzak kalacak olması teknik heyeti harekete geçirdi.

İsmail Kartal, yönetimden ocak ayında stoper alınmasını istedi. Sarı-lacivertli yönetim, başarılı bir performans sergileyen Kartal'ın isteğini yerine getirmek için çalışmalara başladı. Becao-Djiku ikilisiyle rekabete girecek seviyede bir isim aranırken, en önemli kriterlerden biri de Afrika Kupası'na gitmeyecek bir oyuncu olması. Yabancı sınırlaması nedeniyle Luan Peres'i elden çıkarmak için çözüm yolları aranıyor.