Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe, Miha Zajc ile Sözleşme Uzatma Konusunda Anlaştı

Fenerbahçe, Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc ile sözleşme yenileme konusunda anlaşmaya vardı. Miha Zajc, geçen sezon 23 maçta görev yaparken 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Zajc ile ilgili Trabzonspor'un gündemine gelmediğini belirtti.

Yayın Tarihi: 31.07.2023 07:21
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe, Miha Zajc ile Sözleşme Uzatma Konusunda Anlaştı

Fenerbahçe, Miha Zajc ile Sözleşme Uzatma Konusunda Anlaştı

Fenerbahçe, Sloven orta saha oyuncusu Miha Zajc ile sözleşme yenileme konusunda anlaşmaya vardı. TRT Spor'un haberine göre; Miha Zajc, bugün İstanbul'da olacak.

Geçen sezon Willian Arao, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş gibi isimlerle forma rekabetine giren Zajc, ligde 23 maçta görev yaptı. Forma istikrarını yakalayamayan Sloven oyuncu, bu karşılaşmaların 12’sine 11’de başladı. 29 yaşındaki futbolcu, çıktığı resmi maçlarda 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

Trabzonspor İddiaları Yalanladı

Fenerbahçe sözleşmesi biten eski oyuncusu Miha Zajc ile sözleşme uzatma görüşmelerini sürdürürken bu noktada Trabzonspor’un da araya girerek oyuncu ile pazarlık yaptığı iddiaları ortaya atılmıştı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’a bu iddialar dün katıldığı TRTspor canlı yayınında soruldu. Başkan Doğan, eski Fenerbahçeli Miha Zajc’ın Trabzonspor’un gündemine hiç gelmediğini söyledi.

HİÇ GÜNDEMİMİZE GELMEDİ

Başkan Doğan, Miha Zajc ile ilgili gelen soruya, “Hiç gündemimize gelmedi” ifadeleriyle yanıtladı. Fenerbahçe’ye Empoli’den 2019 yılında 3,5 Milyon Euro bonservis bedeliyle gelen Zajc’in sözleşmesi bu sezon sonunda sona ermişti. Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’ın isteğiyle bir süredir oyuncu ile sözleşme uzatma görüşmeleri sürdürülüyor. Merkez orta saha bölgesinde görev alan 29 yaşındaki Slovenyalı oyuncuya Trabzonspor’un da teklif yaptığı iddialar arasında yer almıştı.