Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe, Merih Demiral'i transfer etmek istiyor

Fenerbahçe, eski oyuncusu Merih Demiral'i transfer etmek istiyor. İsmail Kartal ve Ali Koç, milli stoperi takıma ikna etmek için telefonla görüştü. Ancak Merih'in Atalanta'dan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığı biliniyor.

Yayın Tarihi: 03.07.2023 16:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe, Merih Demiral'i transfer etmek istiyor

Fenerbahçe, Merih Demiral'i transfer etmek istiyor

Fenerbahçe, savunma hattına takviye yapmak için eski oyuncusu Merih Demiral'i düşünüyor. İsmail Kartal ve Ali Koç, milli stoperi ikna etmek için telefonla görüştü. İsmail Kartal, Merih'e 'Gel birlikte şampiyon olalım, sen de takımın kaptanı ol' dedi. Ali Koç ise, 'Geçmişte yaşananları unutalım, yeni bir sayfa açalım' sözleriyle ikna etmeye çalıştı. Ancak Merih'in Atalanta'dan ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığı biliniyor.

Geçen sezonu Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak tamamlayan Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus'un ayrılığı sonrası İsmail Kartal'ı göreve getirdi. İsmail Kartal, transferde de aktif rol oynuyor ve savunma hattına öncelik veriyor. Bu doğrultuda, eski futbolcusu Merih Demiral'i transfer etmek istiyor. İsmail Kartal, Merih'i telefonla arayarak takıma dönmesini istedi. Ancak Merih'in asgari ücret teklifi nedeniyle Fenerbahçe'ye dönmek istemediği biliniyor.