Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe - Gaziantep FK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Gaziantep Futbol Kulübü, Fenerbahçe maçı öncesi tesislerde gerçekleştirilen organizasyonda taraftarlarla bir araya geldi. Taraftarlar, yeni transferler ve futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulundu. Organizasyona Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Kulüp Başkanı Memik Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Taraftarlar, meşaleler ve tezahüratlarla oyunculara moral verdi ve yeni sezonda başarı dileklerinde bulundular.

Yayın Tarihi: 12.08.2023 13:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe - Gaziantep FK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Fenerbahçe - Gaziantep FK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Gaziantep Futbol Kulübü, Fenerbahçe maçı öncesi tesislerde gerçekleştirilen organizasyonda taraftarlarla bir araya geldi. Gaziantep Futbol Kulübü, Fenerbahçe maçı öncesi tesislerde gerçekleştirilen organizasyonda taraftarlarla bir araya geldi.

#GaziantepRuhuyla

Tesislere gelen taraftarlar, yeni transferler ve futbolculara büyük sevgi gösterisinde bulundular.

Organizasyona Katılanlar

Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Kulüp Başkanı Memik Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı organizasyonda kulübün yeni şarkısı da taraftarlarla ilk kez buluştu.

Taraftarların Moral Verme Çabaları

Meşalelerle ve yaptıkları tezahüratlarla oyunculara büyük moral veren taraftarlar, teknik direktör Erdal Güneş ve başkan Memik Yılmaz'a çiçek vererek yeni sezonda başarı dileklerinde bulundular.