Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe Fred'den Mesaj Var

Fenerbahçe'nin Tottenham oyuncusu Ndombele için teklif yaptığı iddia edildi. Ancak futbolcunun Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığı belirtiliyor. Ayrıca Fenerbahçe'nin Rade Krunic ile de ilgilendiği söyleniyor.

Yayın Tarihi: 12.08.2023 14:40
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe Fred'den Mesaj Var

Fenerbahçe için yola çıkan Fred'den mesaj var

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın, Tottenham'ın orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele'nin transferinde karşı karşıya geldiği ileri sürüldü.

Fenerbahçe ve Galatasaray'dan Ndombele için 10 milyon euro

Fransız basınından Foot Mercato'nun haberine göre; iki takım da Ndombele'yi kadrosuna katmak için teklifte bulundu. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın, Tottenham ile iki yıllık daha sözleşmesi bulunan yıldız futbolcunun bonservis bedeli için İngiliz kulübüne 10 milyon euro önerdi.

Ndombele sıcak bakmıyor

Haberde, Tottenham'ın bu transfer için 20 milyon euro talep ettiği, futbolcunun ise Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmadığı iddia edildi. Geçen sezonu Napoli'de kiralık olarak geçiren 26 yaşındaki futbolcu, 40 maçta 2 gol, 1 asistlik performansla oynadı.

Fenerbahçe'nin Büyük Hamlesi: Ndombele ve Krunic

Fenerbahçe, transfer konusunda büyük bir hamle gerçekleştiriyor. Orta saha transferleri üzerinde titizlikle çalışan Fenerbahçe heyecanlandıran gelişmeler yaşanıyor. 6 numara pozisyonu için önemli isimler, kadroda büyük bir hareketlilik yaratmaya aday görünüyor. İşte detayları...

Ndombele için resmi görüşmeler devam ediyor

Tartışmasız, Fenerbahçe'nin radarındaki yıldız oyuncu için resmi görüşmelerin devam ettiği ve son teklifin 8+2 milyon Euro olarak güncellendiği iddia ediliyor. Ayrıca Tottenham'ın bu teklife olumlu bir yaklaşım sergilediği de kaydediliyor. Tottenham, Fransız oyuncu Tanguy Ndombele'yi 2019'da Lyon'dan 62 milyon euro karşılığında transfer etmişti ve bu oyuncu ile İngiliz ekibi arasında 2026 yılına kadar devam eden bir sözleşme bulunmaktadır.

Rade Krunic de gündemde

Düşünülen bir diğer isim Rade Krunic. Ancak Gazzetta dello Sport'un aktardığına göre Milan, Rade Krunic ile yeni bir sözleşme imzalamaya yöneliyor. Teknik direktör Stefano Pioli'nin gelecek sezon 4-3-3 taktiği üzerinde çalıştığını ve orta sahada Krunic'i kullanmayı düşündüğü belirtiliyor. Haberde, bu anlaşmanın kısa bir süre içinde tamamlanabileceği ifade ediliyor. Empoli'den Milan'a transfer olan 29 yaşındaki futbolcu, 2019/20 sezonundan beri takımda yer alıyor ve 125 maçta 3 gol atıp 6 asist yaparak performansını göstermişti.