Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un muhtemel rakipleri

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belirlendi. Fenerbahçe'de transfer sezonunda birçok ayrılık yaşanırken, golcü oyuncu Michy Batshuayi için İngiltere'den 6 milyon Euro'luk bir teklif geldi ancak kulüp bu teklifi kabul etmedi.

Yayın Tarihi: 05.08.2023 14:00
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un muhtemel rakipleri

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un muhtemel rakipleri

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belirlendi. Tirana karşılaşmasından önce Beşiktaşlı taraftarlar sahaya yabancı madde atmıştı ve hakem maçı durdurup soyunma odasına gitmişti. UEFA, olayları incelemeye aldı ve seyircilere men ve para cezası gelebileceği bildirildi.

Fenerbahçe'de Beklenmedik Ayrılık

Fenerbahçe transfer sezonunda birçok yıldız ismi kadrosuna katarken, beklenmedik ayrılıklar da yaşanabilir. Teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe'de genç yıldız Arda Güler Real Madrid'e transfer oldu. Ayrıca Attila Szalai, Bruma, Mergim Berisha, Mbwana Samatta gibi isimler de takımdan ayrıldı. Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Michy Batshuayi için ise İngiltere'den 6 milyon Euro'luk bir teklif geldi ancak kulüp bu teklifi kabul etmedi.