Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Transferde Önceliği 6 Numara Pozisyonuna Verdi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu sezon Süper Lig'deki şampiyonluk özlemini sona erdirmeyi ve Konferans Ligi'nde başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor. Monaco'da gerçekleşen kura çekimi sonrasında başkan Ali Koç, takımın transfer stratejisini belirledi. Koç, transferde önceliği 6 numara pozisyonuna verdiğini açıkladı. Fenerbahçe'de transfer rotasının Uruguay'a kırıldığı iddiaları gündeme geldi. Gündeme gelen o isim ise Uruguay genç milli takımlarının da formasını terleten Fabricio Diaz olduğu iddia edildi. 20 yaşındaki oyuncunun İspanyol devi Barcelona'nın da radarında olduğu iddia edilirken, genç oyuncu yeni sezona fırtına gibi girmeyi başardı. Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcuyu Konferans Ligi kadrosuna yetiştirip yetiştireceği merak ediliyor.

Yayın Tarihi: 03.09.2023 21:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Transferde Önceliği 6 Numara Pozisyonuna Verdi

Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, bu sezon Süper Lig'deki şampiyonluk özlemini sona erdirmeyi ve Konferans Ligi'nde başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor.

Monaco'da gerçekleşen kura çekimi sonrasında başkan Ali Koç, takımın transfer stratejisini belirledi. Koç, transferde önceliği 6 numara pozisyonuna verdiğini açıkladı.

KADROYA NET TAKVİYELER

Kaleye Dominik Livakovic'i, stoperlere de Alexandru Djiku ve Rodrigo Becao'yu transfer eden Kanarya 8 numaraya Fred'i almış ve ezeli rakibi Galatasaray'a büyük bir çalım atmıştı. Hücum hattını ise Ryan Kent, Cengiz Ünder, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve Edin Dzeko gibi yıldızlarla güçlendiren Kanarya'da şu an tek eksik bölge 6 numara kaldı.

URUGUAYLI FUTBOLCU TRANSFERİ

Fenerbahçe'de transfer rotasının Uruguay'a kırıldığı iddiaları gündeme geldi. Gündeme gelen o isim ise Uruguay genç milli takımlarının da formasını terleten Fabricio Diaz olduğu iddia edildi. 20 yaşındaki oyuncunun İspanyol devi Barcelona'nın da radarında olduğu iddia edilirken, genç oyuncu yeni sezona fırtına gibi girmeyi başardı. Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcuyu Konferans Ligi kadrosuna yetiştirip yetiştireceği merak ediliyor.