Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe Alagöz Holding Gelişim ile Bodrum Basketbol Kulübü Kadın Takımı Karşılaştı

Türkiye Kadın Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Alagöz Holding Gelişim ile Bodrum Basketbol Kulübü Kadın Takımı karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Bodrum Basketbol Takımı 80-77 kazandı. Bu sene kurulan ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele etmeye başlayan Bodrumspor Basketbol Kulübü Kadın Takımı deplasmanda Fenerbahçe’yi 77-80 skorla mağlup edip oynadıkları 6 maçın 4’ünü kazanmış oldu.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 23:57
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe Alagöz Holding Gelişim ile Bodrum Basketbol Kulübü Kadın Takımı Karşılaştı

Türkiye Kadın Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Alagöz Holding Gelişim ile Bodrum Basketbol Kulübü Kadın Takımı karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı Bodrum Basketbol Takımı 80-77 kazandı. Bu sene kurulan ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele etmeye başlayan Bodrumspor Basketbol Kulübü Kadın Takımı deplasmanda Fenerbahçe’yi 77-80 skorla mağlup edip oynadıkları 6 maçın 4’ünü kazanmış oldu.

Orhun Gencer Odatv'ye Konuştu

Maç sonrası görüşlerini aldığımız kulüp başkanı Orhun Gencer galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söylerken bir yandan da sitem etti. “Ülkemizin sıkıntılı günlerinde özellikle sporda kadınların başarılarına tanıklık ediyoruz. Oyuncularım da bu başarılı kadınları örnek alarak canlarını dişlerine takarak mücadele ediyorlar.” diyen Orhun Gencer şu ifadelere yer verdi: “Başarımızı bile kutlamadılar. Bodrum Belediyesi sağolsun müsait oldukça deplasmanlar için otobüs tahsis ediyor. Bir başarımızı bile kutlamamış olmaları sanıyorum yoğunluklarındandır. Bu takım belediyesiyle, Bodrum’un önde gelen isimlerinin desteğiyle eminim ki çok güzel yerlere gelecek. Bunların eksikliğini hissediyoruz. Benimki bir şikayet değil, ufak bir sitem ve aslında bir destek çağrısı. Yeni bir takım olmamıza rağmen bugün Bodrum’dan kalkıp gelen taraftarımız var. Hepsine çok teşekkür ederim.”