Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fenerbahçe 6 Numara Transferi İçin Al-Musrati'nin Menajerini İstanbul'a Davet Etti

Fenerbahçe, Braga'nın 6 numarası Al-Musrati'yi transfer etmek için oyuncunun menajerini İstanbul'a davet etti. Sarı lacivertliler, bu sezon kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdi ve Avrupa Konferans Ligi için UEFA'ya 23 kişilik kadro listesini bildirdi.

Yayın Tarihi: 12.09.2023 14:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fenerbahçe 6 Numara Transferi İçin Al-Musrati'nin Menajerini İstanbul'a Davet Etti

Fenerbahçe'nin Kadrosu Güçleniyor

Fenerbahçe, bu sezon kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdi. Szymanski, Dzeko, Tadic, Ryan Kent, Cengiz Ünder, Umut Nayir, Fred, Mert Müldür, Djiku, Becao gibi oyuncuları kadrosuna kattı. Willian Arao, Serdar Dursun, Arda Güler, Attila Szalai, Rossi gibi önemli oyuncularla yollar ayrıldı. Miha Zajc ile yeni sözleşme imzalandı. Miguel Crespo ise kadroda tutuldu.

Fenerbahçe'nin Avrupa Konferans Ligi Listesi

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi için UEFA'ya 23 kişilik kadro listesini bildirdi. Listede Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Fred, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Joshua King, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Umut Nayir, Michy Batshuayi, Edin Dzeko isimleri yer alıyor.

Fenerbahçe'nin Transfer Hedefi Al-Musrati

Fenerbahçe, kadrosuna son bir takviye yapmak istiyor ve Braga'nın 6 numarası Al-Musrati'yi transfer etmek istiyor. Fenerbahçe yöneticileri oyuncunun menajeriyle görüşme gerçekleştirecek. Braga oyuncunun bonservis bedeli için 18 milyon Euro beklerken, Fenerbahçe 10 milyon Euro'luk teklif yapmaya hazırlanıyor.