Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fatura İndirimi Duyuruldu! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine 170 TL Tanımlayacak

Yapı Kredi Bankası, müşterilerine fatura indirimi yapacak olan bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Banka, ekonomik problemlere karşı destek olmayı hedefliyor ve otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilere para puan hediyesi sunacak.

Yayın Tarihi: 04.08.2023 15:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fatura İndirimi Duyuruldu! Yapı Kredi Bankası Müşterilerine 170 TL Tanımlayacak

Fatura İndirimi Resmen Duyuruldu!

Yapı Kredi Bankası müşterilerine 170 TL tanımlayacak! Zorlu ekonomik şartlara karşı bütçe desteğine ihtiyaç duyanlara, Yapı Kredi Bankası’ndan ağustos ayı teklifi geldi. Banka, ilgili şartları sağlayanlara fatura indirimi tanımlayacağını bildirdi.

Ekonomik Problemlere Karşı Destek

Küresel çapta yaşanan ekonomik problemler, dolar kurunun rekor seviyelere ulaşmış olması, KDV ve ÖTV oranlarının değişmesi ve daha pek çok gelişme, gündelik hayat şartlarının iyiden iyiye ağırlaşmasına sebebiyet verdi. Mevcut maaşları karşılığında ay sonunu getirmekte güçlük çeken milyonlarca vatandaş bütçe desteğine ihtiyaç duymaya başlarken bankalar da bu kapsamda harekete geçti.

Yapı Kredi Bankası Kampanyası

Yapı Kredi Bankası, müşteri hedeflerine ulaşabilmek için ağustos ayında fatura indirimi kampanyası düzenlediğini duyurdu. Banka, resmi web sitesi üzerinden kampanya detaylarını paylaştı.

Otomatik Fatura Ödeme Talimatı Kampanyası

Yapı Kredi Bankası, otomatik fatura ödeme talimatı kampanyasıyla müşterilerine destek sağlamayı hedefliyor. Kampanya kapsamında, belirli sayıda otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilere para puan hediyesi verilecektir.

Kampanyaya Başvuru

Kampanyaya başvuru yapmak için Yapı Kredi Bankası'nın mobil uygulaması kullanılabilir.