Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fatih Terim, A Milli Takımın Başına Geri Döndü

Ermenistan ve Japonya maçlarının ardından A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz hedef tahtasına oturdu. Fatih Terim, kısa süre içerisinde göreve başlayacak ve ekibinde kimlerin görev alacağı henüz bilinmiyor. Milli Takımın başına yeniden getirilen Fatih Terim, Türk futbolunun efsanesi olarak geri döndü. Taraftarların ve oyuncuların isteği üzerine Terim'in teklifi kabul ettiği ve son jübilesini Milli Takım Teknik Adamı olarak yapacağı öğrenildi.

Yayın Tarihi: 14.09.2023 16:48
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fatih Terim, A Milli Takımın Başına Geri Döndü

Ermenistan ve Japonya maçlarında alınan sonuçların ardından A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz hedef tahtasına oturdu.

Arkasında sadece Hamit Altıntop ve TFF Başkanı Mehmet Büyükeşi kalan Alman hocanın kısa süre içerisinde görevinden alınarak yerine Fatih Terim'in getirilmesi konuşuyor.

ANKARA'DAN ONAY ÇIKTI İDDİASI

Sözcü'de yer alan habere göre; Mehmet Büyükekşi ve Hamit Altıntop'un desteğine rağmen TFF'de yöneticiler Fatih Terim'in yeniden A Milli Takım'ın başına getirilmesi konusunda fikir birliğine vardı.

Bu konunun Ankara'ya da bildirildiği ve onay alındığı iddia ediliyor.

KISA SÜRE İÇİNDE GÖREVE BAŞLAYABİLİR

Fatih Terim kısa süre içerisinde göreve başlayacağı konuşulurken, deneyimli hocanın ekibinde kimlerin görev alacağı ise bilinmiyor.

Ve Fatih Terim Milli Takımda!

Beklenen açıklama geldi. Milli Takımın başına Fatih Terim yeniden getirildi! Türk futbolunun efsanesi İmparator Fatih Terim, yeniden tam 4. kez Milli Takımın başına geri döndü.

A Milli Takımın aldığı başarısız sonuçlar sonrası Fatih Terim sesleri yükselmişti. Taraftarların ve oyuncuların teknik adam olarak istedikleri Fatih Terim geri döndü. Milli takımın teknik direktörü Stefan Kuntz tartışmaları sürerken dillerde ise Fatih Terim adı yankılanıyordu.

Geçtiğimiz günlerde 70. yaşını kutlayan başarılı teknik adam son kez Milli Takım'da olayı kabul etti.

Türk spor tarihinde Galatasaray ile bir ilke imza atan ve en büyük başarıyı elde ederek UEFA Kupası'nı kazanarak Avrupa'nın en büyüğü olan takımın teknik adamı olan Fatih Terim 4. kez Milli Takım'da.

SOYUNMA ODASINDA TERİM SESLERİ GELİNCE...

Stefan Kuntz yönetimindeki Türk Milli Takımının başarısız futbolu hem taraftarların hem de federasyonun sinirlerini bozdu. Stefan Kuntz için tartışmalar sürerken taraftarlardan Fatih Terim sesleri yükselmişti. Ermenistan ve Japonya karşısında kötü bir performans sergileyen Milli Takım'da Stefan Kuntz'a dair eleştiriler yükseldi.

Taraftarlar Stefan Kuntz'un gönderilip Fatih Terim'in getirilmesini istese de Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Hamit Altıntop, Kunt’ın kalmasından yanaydı. Ancak gelen tepkiler sonrası geri adım atıldı. Futbolcuların da Stefan Kuntz'a karşı tepkili olduğu ve Fatih Terim'i istediği haberleri her gün basında yer alınca işler karıştı.

Gelen kulis bilgilerine göre Fatih Terim'e teklif götüren federasyon İmparatordan son kez evet yanıtını aldı. Fatih Terim'in son jübilesini Milli Takım Teknik Adamı olarak yapmak istediği öğrenildi. Daha önce hem Galatasaray hem de Milli Takım'a 'Biz zaten anca kötü günde çağırılırız' diyerek siten eden hoca, son kez Milli Takım'ın teklifini kabul etti. İlerleyen günlerde Stefan Kuntz ile yolların ayrılacağı ve Terim'in kamuoyuna açıklanması bekleniyor.