Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Fark Bulmacaları ve Yüksek IQ

Son dönemlerin en popüler bulmacalarından bir tanesi fark bulmacaları olurken, fark bulmacalarına bir yenisi daha eklendi. Motosiklet süren civciv ve fil arasındaki 3 farkı yalnızca yüksek IQ'lu olanların görebildiği belirlendi. Bulmacalar beyin gelişimini destekleyen ve görsel zekanın güçlenmesine katkı sağlayan önemli alıştırmalardan bir tanesi olurken, fark bulmacalarına bir yenisi daha eklendi.

Yayın Tarihi: 31.10.2023 14:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Fark Bulmacaları ve Yüksek IQ

Son dönemlerin en popüler bulmacalarından bir tanesi fark bulmacaları olurken, fark bulmacalarına bir yenisi daha eklendi.

Motosiklet süren civciv ve fil arasındaki 3 farkı yalnızca yüksek IQ'lu olanların görebildiği belirlendi.

Bulmacalar ve Beyin Gelişimi

Bulmacalar beyin gelişimini destekleyen ve görsel zekanın güçlenmesine katkı sağlayan önemli alıştırmalardan bir tanesi olurken, fark bulmacalarına bir yenisi daha eklendi.

Motosiklet Süren Civciv ve Fil Arasındaki Farklar

Bakalım iki görsel arasındaki farkı kaç saniyede görebileceksiniz? Motosiklet süren civciv ve fil arasında tam tamına 3 fark bulunuyor. İki fotoğraf arasındaki 3 farkı bulmak kabul edelim biraz zor. Ancak biraz dikkat ve konsantrasyonu topladığınızda gözünüzden kaçırmanız imkansız. İlk fark civcivin ayağında bulunuyor. İkinci fark ise motosikletin gidonunda bulunurken üçüncü yani son fark ise filin ayağında bulunuyor.

Korsanlar ve Hazine Bulma

İşte kafanızı karıştıracak yeni bir bulmacayla daha karşınızdayız. Hazine bulan küçük korsanı gösteren bu iki fotoğraf arasında 12 fark var. Bulmak için ise 36 saniyeniz var. Yalnızca yüksek IQ'lu olanlar iki resim arasındaki 12 farkı 36 saniyede buluyor. Neredeyse tamamen aynı görünen bu iki resim arasındaki 12 farkı bulmayı başardıysanız bravo. Bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor.

Dalmaçyalı Köpekler ve Farklar

Ormanda gezen iki Dalmaçyalı köpek arasındaki 5 farkı sadece yüksek IQ'lu olanlar 17 saniyede buluyor.

Sinek Kuşu ve IQ Seviyesi

Rengarenk çiçekler içerisindeki sinek kuşunu yalnızca IQ'su 120'den yüksek olanlar buluyor.

Çeşmeden Su İçen Çocuklar ve Farklar

Çeşmeden su içen 2 çocuk arasındaki 3 farkı sadece yüksek IQ'lu olanlar 8 saniyede buluyor.

Kıyafet Temizleme Yöntemi

Kıyafetlerinizi çay döküldü diye çöpe atmayın! Bu yöntem kıyafetten çay ve kahve lekesini ışık hızında çıkarıyor.