Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı Evlendi ve Bebek Bekliyor

Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı, pandemi nedeniyle evliliklerini erteledikten sonra sade bir nikah töreniyle evlendiler. Kısa bir süre sonra da hamile olduğunu açıklayan Mola ve Aksakallı, bebeklerini sabırsızlıkla bekliyorlar. Çift, arkadaşlarıyla birlikte keyifli bir gün geçirdi.

Yayın Tarihi: 04.07.2023 10:43
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı Evlendi ve Bebek Bekliyor

Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı Evlendi

'Kocan Kadar Konuş', 'Maide'nin Altın Günü', 'Organize İşler', 'Erşan Kuneri' ve 'Masumlar Apartmanı' gibi çok sayıda yapımda başrol oynayan Ezgi Mola (40) ile dört yıldır aşk yaşadığı işletmeci Mustafa Aksakallı (38), pandemi nedeniyle evlilik planlarını ertelemişti. Ancak 8 Mayıs'ta aile arasında gerçekleşen sade bir nikah töreniyle dünyaevine girdiler. Nikah şahitliklerini eski futbolcu Sinan Engin, Aksakallı'nın yakın arkadaşı Oğulcan Engin ve Mola'nın yakın arkadaşı Enis Arıkan yapmıştı.

Ezgi Mola Bebek Bekliyor

Evlendikten kısa bir süre sonra Ezgi Mola'nın hamile olduğu ortaya çıktı. Mola, muhabirlerle yaptığı bir röportajda bebek haberini doğruladı ve çok mutlu olduklarını belirtti. Eşi Mustafa Aksakallı da haberi duyduğunda çok sevindiğini ifade etti.

Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı'nın Keyifli Günü

Şimdilerde babalık heyecanı yaşayan Mustafa Aksakallı, arkadaşları Sinan Engin, Erhan Şentürk ve Oğulcan Engin ile birlikte plajda görüntülendi. Birlikte sohbet eden ve denize giren dörtlü, keyifli bir gün geçirdi. Gülme krizine giren arkadaşlar, sahilde eğlenceli anlar yaşadılar.