Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Eyüpspor'un Erencan Yardımcı transferinde Beşiktaş'ın ilgisi var

Spor Toto 1. Lig'de geçtiğimiz sezon Süper Lig şansını play-offlarda kaybeden Eyüpspor'un geçtiğimiz sezon Alanyaspor'a kiraladığı Erencan Yardımcı ile Beşiktaş'ın ilgilendiği ifade edildi. Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'dan Erencan Yardımcı ile ilgili transfer iddiaları hakkında açıklama geldi. Eylül Tumbar'ın Afra Saraçoğlu'na olan benzerliği şaşırttı. İzmir'de Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümünden mezun olan Eylül Tumbar, Afra Saraçoğlu ile olan benzerliğiyle gündem oldu.

Yayın Tarihi: 01.07.2023 15:21
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Eyüpspor'un Erencan Yardımcı transferinde Beşiktaş'ın ilgisi var

Eyüpspor'un Erencan Yardımcı transferinde Beşiktaş'ın ilgisi var

Spor Toto 1. Lig'de geçtiğimiz sezon Süper Lig şansını play-offlarda kaybeden Eyüpspor'un geçtiğimiz sezon Alanyaspor'a kiraladığı Erencan Yardımcı ile Beşiktaş'ın ilgilendiği ifade edildi.

BAŞKAN RESMEN AÇIKLADI: "BEŞİKTAŞ İSTİYOR"

Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'dan Erencan Yardımcı ile ilgili transfer iddiaları hakkında açıklama geldi. Ajansspor'a konuşan Murat Özkaya "Erencan Yardımcı'yla Beşiktaş istiyor. Ancak Erencan bu sezon takımımızda kalacak. Erencan'dan faydalanacağız" dedi.

TRANSFERDE ÖNCELİK GALATASARAY'DA

Özkaya Erencan Yardımcı konusunda Galatasaray'ın önceliği olduğunu da ifade etti.

Sözleşmesi 2025'te bitiyor

2020-2021 sezonunun devre arasında Galatasaray'dan 479 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Eyüpspor'a transfer olan 21 yaşındaki genç forvet kiralık olarak gittiği Süper Lig ekibi Alanyaspor'da 18 maçta 4 gol atarken 1 de asist yaptı. Erencan Yardımcı'nın Eyüpspor'la sözleşmesi Haziran 2025'e kadar devam ediyor.

Eylül Tumbar'ın Afra Saraçoğlu'na olan benzerliği şaşırttı

Görenler ilk bakışta Afra Saraçoğlu sandığı Eylül Tumbar'a daha "sonra ikizler mi?" dediler. Ancak akrabalıkları bile olmayan bu iki oyuncu arasındaki inanılmaz benzerlik herkesi şoke etti. Çoğu sosyal medya kullanıcısı Afra Saraçoğlu'na benzettikleri Eylül Tumbar'ın fotoğraflarını yanlışlıkla Afra'yı etiketleyerek paylaştı. TRT 1 ekranlarında Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde yer alan Eylül Tumbar'ın bu benzerliğinden sonra genç oyuncunun hayatı merak edildi.

Ali Cabbar ile zirve oldu! Emir Can İğrek kimdir? Emir Can İğrek nasıl ünlü oldu?

Afra Saraçoğlu'na benzeyen Eylül Tumbar kimdir?

19 Ağustos 2002 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Eylül Tumbar, İzmir'de Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümünden mezun oldu. İlk kez Netflix yapımı olan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne projesinde yer aldı. Ardından ise TRT 1'in yaz sezonu projesi olan Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde Alize karakterini oynamaya başladı. Afra Saraçoğlu ile olan benzerliğiyle gündem olan Eylül Tumbar, sosyal medyada yeni yeni popüler olmaya başladı. Tumbar'ın fotoğraflarının çoğu Afra ile olan inanılmaz benzerliğini bir kez daha ortaya koydu. Sosyal medyada 220 bin takipçisi var.

Ünlü oyuncu Uğur Bilgin'in gizemli nişanlısı bakın kim çıktı! İrem Uslu kimdir?