Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Evin Çatısına Uçak Düştü, Sarhoş Kaptan Tekneyle Eve Çarptı

ABD Teksas'ta özel bir uçak bir evin çatısına düştü. Kazada pilot ve iki yolcu yaralandı. Aynı gün, Missouri eyaletindeki Ozarks Gölü'nde bir tekne göl kenarındaki eve çarptı ve 8 kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 24.07.2023 17:09
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Evin Çatısına Uçak Düştü, Sarhoş Kaptan Tekneyle Eve Çarptı

Evin Çatısına Uçak Düştü

ABD Teksas'ta özel bir uçak bir evin çatısına düştü. Kaza nedeniyle pilot ve iki yolcu yaralandı. Teksas’ta özel bir uçak bir evin çatısına düştü. Kazanın Teksas’ta Georgetown Executive Havaalanı yakınlarında uçağın inişe geçtiği sırada gerçekleştiği belirtiliyor.

Uçak, Kerrville’den kalkmış ve 120 millik yolculuğunun sonuna yaklaşırken, irtifa kaybedip evin çatısına düştü. NTSB’nin tek motorlu Beech BE35 uçağının nasıl düştüğüne dair soruşturma yürütüleceği belirtilirken kazayı, mucize eseri yolcular ufak yaralanmalarla atlattı. Uçakta bulunan bir erkek ve iki kadın sağ kurtuldu.

Hastaneye kaldırılan üçlü tedavi altına alındı ​​ve günün ilerleyen saatlerinde de taburcu edildi. Ayrıca uçağın çarptığı evin boş olması da kazanın daha büyük kayıplarla sonuçlanmamasında etkili oldu. Austin’in kuzeyindeki olay yerinin yakınlarda oturan Dylan King, kazayı şu sözlerle anlattı; “Uçaktan çıkanlar korktular, ne olduğunu anlamadılar. Gerçekten kafaları karışmış görünüyorlardı. Çatıdaki bir delikten atlamaya çalışıyorlardı. Balkondan inmelerine yardım ettik.”

Sarhoş Kaptan Tekneyle Eve Çarptı!

ABD'nin Missouri eyaletindeki Ozarks Gölü bu sefer bölgede çekilen Ozark adlı diziyle değil, sıradışı bir kazayla gündem oldu. Cumartesi 23.55 sularında 2014 Nor-Tech modelindeki bir tekne göl kenarındaki eve çarptı. Hepsi eyalet dışında gelen 8 kişi yaralanırken ev de hasar aldı.

Bölgedeki polis gücü Missouri Eyaleti Otoyol Devriyesi olayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Tekne karaya vurup bir eve çarpınca ters döndü ve içindeki 8 yolcunun tamamı da fırladı. Tekneyi süren 46 yaşındaki kişinin alkollü olduğu ve bu nedenle gözaltına alındığı bildirildi. Yaralıların tamamının yetişkin olduğu ve Osage Beach bölgesindeki bir hastaneye kaldırıldıkları ve 6'sının ciddi, ikisininse hafif yaralandığı da duyuruldu. Polis hiçbirinin can yeleği ya da başka bir ekipmanla güvenlik önlemi almadığını belirtti.

Olayın bölgede yankı yaratması üzerine Missouri Eyaleti Otoyol Devriyesi bugün tekrar konuyla ilgili bir açıklama yayımladı: Tekne bir römorka konup götürüldü. Bu kaza çok dikkat çekti ve pek çok kişi hasarı görmek için mülke girmeye teşebbüs etti. Lütfen buranın özel bir mülk olduğunu hatırlayın. Sizden bu mülke izinsiz girmemenizi istiyoruz.