Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Evde Koltukaltı Deodorantı Nasıl Yapılır?

Evde kendi koltukaltı deodorantınızı yapabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey ise her evde bulunan iki malzemeden geçiyor. Basit ve ekonomik bir çözüm olarak, evde iki temel malzeme ile kendi deodorantınızı üretebilirsiniz.

Yayın Tarihi: 03.08.2023 15:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Evde Koltukaltı Deodorantı Nasıl Yapılır?

Evde kendi koltukaltı deodorantınızı kendiniz yapın! İki malzemeyle ter kokusu tarih olacak

Hayat pahalılığı, vatandaşları alternatif çözümler arayışına itiyor. Evde kendi koltuk altı deodorantınızı yapabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey ise her evde bulunan iki malzemeden geçiyor. Koltuk altı terlemesini önlemek için kullanılan deodorantlar için alternatif bir çözüm evde bulunuyor.

Basit ve ekonomik bir çözüm olarak, evde iki temel malzeme ile kendi deodorantınızı üretebilirsiniz. Bu özgün tarif, hem bütçeyi koruma hem de kişisel bakımın önemini sürdürme amacı taşıyor.

İki Malzemeyle Evde Kendi Deodorantınızı Hazırlayın

Sadece üç tatlı kaşığı karbonat ve bir tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı kullanarak kendi terleme önleyici deodorantınızı yapabilirsiniz. Karbonatın doğal emici özelliği ve hindistan cevizi yağının hoş kokusu, etkili bir deodorantın ana bileşenlerini oluşturuyor. Bu basit karışımı bir araya getirerek evde kendi deodorantınızı hazırlayabilirsiniz.

Evde Koltukaltı Deodorantı Tarifleri

1. Karbonat ve Mısır Nişastasıyla Doğal Deodorant

Karbonat, doğal antiseptik özelliklerinden dolayı kötü kokan koltuk altlarını ortadan kaldırmaya yardımcı olabilecek doğal maddelerden biridir. Burada, karbonatı yararlarını arttırmak ve uygulama şeklini kolaylaştırmak için mısır nişastası ve bazı uçucu yağlarla birleştiriyoruz.

2. Aloe Vera ve Hindistan Cevizi Yağıyla Doğal Deodorant

Hem Hindistan cevizi yağı hem de aloe vera jeli, hoş olmayan vücut kokularını gidermeye yardımcı olan anti-bakteriyel özelliklere sahiptir. Buna ek olarak, her iki ürün de cildi koruyan besleyici değerleri ile ön plana çıkar.