Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Esra Erol'da Programının Sunucusu Esra Erol Hakkında Bilgiler

ATV'de reytingleri altüst eden 'Esra Erol'da' programının sunucusu Esra Erol hakkında bilgiler ve röportajdan alıntılar.

Yayın Tarihi: 28.10.2023 09:07
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Esra Erol'da Programının Sunucusu Esra Erol Hakkında Bilgiler

ATV'de reytingleri altüst eden 'Esra Erol'da' programının sunucusu Esra Erol, 2010 yılında hayatını Ali Özbir ile evlendi. Esra Erol ve Ali Özbir'in bu mutlu evliliğinden 23 Temmuz 2011 tarihinde ilk çocukları İdris Ali Özbir adında erkek çocuğu oldu.

ATATÜRK ROLÜNÜ OYNADI Büyüyen İdris Ali bugün okulda düzenlenen 29 Ekim töreninde Atatürk rolünü oynadı. EROL'DAN DUYGUSAL MESAJ! Sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Esra Erol'un oğluyla çekildiği o fotoğraf ve altına yazdığı duygusal mesaj dikkat çekti. 'GURUR DUYUYORUZ' Esra Erol paylaşımının altına, 'Tiyatro sahnesinde Atatürk rolü. Sen oynadın, biz ağladık. Seninle gurur duyuyoruz' dedi.

Merve Yurtyapan'ın ünlü sunucu Esra Erol'la yaptığı 27 Ağustos tarihli röportaj;

Esra Erol, atv ekranında yayınlanan Esra Erol'da programıyla yeni sezona iddialı giriyor. Ünlü sunucu, 'Başarımın sırrı; ekranda kendin olmak, oynamamak ve izleyiciyi kandırmamak. Gerçekte nasılsam ekranda da aynıyım. Maraton koşucuları gibi çalışıyorum' diyor.

UYKULARIM KAÇIYOR

13 yıldır programınız gündüz kuşağında ve hep yükselen bir ivme var. Sizin başarınızın sırrı nedir? Hemen sıralayayım: Önce kendim olmak, yani ekranda oynamamak, izleyiciyi kandırmamak. Gerçek Esra nasılsa ekrandaki Esra odur. Sonra çok çalışmak. Ama öyle böyle değil, gerçekten çok çalışmak. Maraton koşucuları gibi. Seyirciye saygı duymak ve bu ülkeye inanmak. Tüm bunlar birleşince seyirci de fark ediyor zaten.

EVDE ÜNLÜ BİRİ DEĞİLİM! SADECE ANNEYİM

Cocuklarınız için annelerini ekranda görmek nasıl bir durum? Yok, aslında o kadar çok ekranda görmüyorlar, buna dikkat ediyorum. Program okul ve ödev saatlerine denk geliyor. Zaten onların ayrı bir dünyaları var. Diyeceğim o ki, evde ben o kadar da ünlü biri değilim, sadece anneyim.