Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Esra Erol'da İşler Karıştı! Tehdit Üstüne Tehdit...

Gündüz kuşağının sevilerek izlenen programlarından Esra Erol'da her hafta farklı konu ve konuklara yer veriliyor. Bu hafta ünlü sunucunun programına Ümmiye Güzel'in anlattıkları damga vurdu. Güzel, psikolojik rahatsızlığı olan 27 yaşındaki yeğeni Zeynep Güzel için Esra Erol'dan yardım istedi. Ümmiye Güzel, Zeynep'e anne ve babasının sahip çıkmadığını ilaçlarını almadığı dönemlerde sürekli evden kaçtığını, kendisine şiddet uyguladığını ifade etti. Güzel, evli olan Murat Zurnacı tarafından yeğeninin alıkonulduğunu açıkladı. Esra Erol ve ekibi, Murat Zurnacı'yı canlı yayınla telefonla bağladı. Zurnacı, Zeynep'le sevgili olduklarını ve Zeynep'in konsomatrislik yaptığını kabul etti. Daha sonra Zeynep de canlı yayına bağlandı. Esra Erol, Zeynep'e yüzündeki morlukların sebebini sordu. Zeynep ise, Erol'a Murat'ın kıskandığı için şiddet uyguladığını söyledi. Ünlü sunucunun "Seni mi karısını mı seviyor? sorusuna "İkimizi birden çok seviyor. Hem karısını hem beni çok sever" yanıtını verdi. Bu cev

Yayın Tarihi: 21.10.2023 00:25
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Esra Erol'da İşler Karıştı! Tehdit Üstüne Tehdit...

Esra Erol'da İşler Karıştı! Tehdit Üstüne Tehdit... Yasak aşk skandalında karar çıktı!

ATV’nin ilgi ile takip edilen gündüz kuşağı programlarından olan Esra Erol’da, herkesi şaşkına çeviren bir gelişme ile gündeme geldi. Yeğeni Zeynep hakkında anlattıkları ile emniyet güçlerini harekete geçen Ümmiye Güzel, mahkemeye başvurdu.

Senelerdir ATV ekranlarında gündüz kuşağı sunuculuğunu üstlenen Esra Erol, bu sezon da milyonlar tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Sezon başından bu yana pek çok olayı ele alan ve suçluların yakalanması konusunda emniyet güçlerine yardımcı olan Esra Erol, son olarak ‘Ümmiye Güzel’ isimli kadını konuk etti. Esra Erol’dan yardım istemek üzere programına konuk olan Ümmiye Güzel, psikolojik rahatsızlıkları olduğunu ileri sürdüğü yeğeni Zeynep Güzel hakkında şoke eden iddialarda bulundu. Zeynep Hanım’ın ailesi tarafından korunmadığını ve ilaç almadığı dönemlerde evden kaçarak kendisine şiddet uyguladığını ileri süren Ümmiye Güzel, şu an için ise yeğeninin evli bir adam tarafından alıkonulduğunu belirtti.

Programa bağlanan Zeynep Hanım ve sevgilisi, Esra Erol’ın zor soruları karşısında ecel terleri döktü. Emniyet güçleri o programı ihbar kabul ederek harekete geçti. “ALIKONULUYOR”Yeğeni Zeynep Güzel’in psikolojik sorunlarının olduğunu ve bu kapsamda da ilaç kullandığını ifade eden Ümmiye Güzel, anlattıkları ile herkesi şaşkına çevirdi. Anne ve babasının Zeynep Hanım’a sahip çıkmadığını ileri süren Ümmiye Hanım, yeğeninin ilaçlarını kullanmadığı zamanlarda evden kaçtığını ve kendisine şiddet uyguladığını belirtti. Son olarak Zeynep Hanım’ın evli olan Murat Zurnacı isimli şahıs tarafından alıkonulduğunu belirten Ümmiye Hanım, Esra Erol’dan yardım istedi. MORLUKLAR DİKKATİNDEN KAÇMADICanlı yayına bağlanan Zeynep Hanım, Murat Zurnacı ile birlikte olduğunu kabul etti. Zurnacı da canlı yayına bağlayarak ilişkisi olduğunu onayladı ve ayrıca Zeynep Hanım’ın konsomatrislik yaptığını belirtti. Zeynep Hanım’ın yüzündeki morlukları fark eden Esra Erol, genç kadına bunun nedenini sordu. Zeynep Hanım ise, Zurnacı’nın kendisini kıskandığını ve bu neden ile de şiddet uyguladığını belirtti.

Tüm bu yaşananların ardından Ümmiye Güzel psikolojik rahatsızlığı bulunan yeğeni için kısıtlama kararının alınması için mahkemeye başvurdu. Esra Erol’un programını ihbar olarak kabul eden emniyet güçleri, şahısların evlerine gitti ancak hastaneye sevkine karar verilmiş olan Zeynep Hanım o adreste bulunamadı.