Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Eskişehirspor Yeni Sezona Galibiyetle Başladı

58 yıllık kulüp tarihinde ilk kez amatör seviye olan Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Eskişehirspor, yeni sezona taraftarı önünde oynadığı ve 2-0 kazandığı Eskişehir Demirspor galibiyetiyle başlamıştı. Kırmızı siyahlı ekip ligin ikinci haftasında 22 Ekim Pazar günü Kozlu Belediyespor’u konuk edecekti. Zonguldak ekibi Kozlu Belediye, ligin ilk haftasında Alaplı Belediyesi ile oynayacağı maça çıkmayarak hükmen mağlup sayıldı. TFF’nin açıkladığı maç programına göre, ligin ikinci haftasında Pazar günü saat 14.00’te Eskişehir Yeni Stadyumu’nda Kozlu Belediyespor takımı ile Eskişehir’de mücadele etmesi beklenen Eskişehirspor, bu maçtan hükmen galip sayılacak ve 3 puan kazanacak. Eskişehirspor Teknik Direktörü İbrahim Baş, önlerinde oynayacakları Yunusemrespor ve Sincan Belediyespor maçlarını kazanmaları halinde büyük avantaj sağlayacaklarını dile getirdi.

Yayın Tarihi: 20.10.2023 15:44
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Eskişehirspor Yeni Sezona Galibiyetle Başladı

Eskişehirspor Yeni Sezona Galibiyetle Başladı

58 yıllık kulüp tarihinde ilk kez amatör seviye olan Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Eskişehirspor, yeni sezona taraftarı önünde oynadığı ve 2-0 kazandığı Eskişehir Demirspor galibiyetiyle başlamıştı.

Kırmızı siyahlı ekip ligin ikinci haftasında 22 Ekim Pazar günü Kozlu Belediyespor’u konuk edecekti. Zonguldak ekibi Kozlu Belediye, ligin ilk haftasında Alaplı Belediyesi ile oynayacağı maça çıkmayarak hükmen mağlup sayıldı. TFF’nin açıkladığı maç programına göre, ligin ikinci haftasında Pazar günü saat 14.00’te Eskişehir Yeni Stadyumu’nda Kozlu Belediyespor takımı ile Eskişehir’de mücadele etmesi beklenen Eskişehirspor, bu maçtan hükmen galip sayılacak ve 3 puan kazanacak.

Eskişehirspor Teknik Direktörü İbrahim Baş'ın Açıklamaları

Eskişehirspor Teknik Direktörü İbrahim Baş, önlerinde oynayacakları Yunusemrespor ve Sincan Belediyespor maçlarını kazanmaları halinde büyük avantaj sağlayacaklarını dile getirdi. Bu haftayı maç yapmadan geçireceklerini hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, “Aslında bu durum bizim açımızdan iyi olmadı. Herkes oynamadan kazanmanın avantaj olduğunu görüyor ama, lige verilen bu aralar takımların fiziksel kalitesinin düşmesine neden olabiliyor. Bu durum da takımlar için bazen dezavantaj olabiliyor. Kozlu maçını oynamak istedik ama yapacak bir şey yok. Bizde bu arayı kendi aramızda yapacağımız taktiksel çalışmalarla en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız” dedi.

Moral ve Avantaj

Önlerinde oynayacakları Yunusemrespor ve Sincan maçlarını da değinen Baş, “İlk dört haftanın içeride olması bizim için bir avantajdı. Bu maçların iki tanesi geride kaldı. Şimdi önümüzde oynayacağımız Yunusemrespor ve Sincan Belediye karşılamaları var. Yunusemrespor’un maçını izledim. Bu ligi bilen iyi futbolculardan kurulu bir takım. Ama hedeflerimiz doğrultusunda her maçımızı kazanmalıyız. Daha önce dediğim gibi bu ligde hataya yer yok. Sincan maçını da içerde kazandığımız takdirde bu bize büyük bir moral ve avantaj katacaktır” ifadelerini kullandı.