Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Eskişehir'de Trafik Kazasında Hayatını Kaybedenlerin Cenazesi Toprağa Verildi

Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren üç kişi, Eskişehir'de son yolculuklarına uğurlandı.

Yayın Tarihi: 07.10.2024 14:42
Güncelleme Tarihi: 07.10.2024 14:42

Eskişehir'de Trafik Kazasında Hayatını Kaybedenlerin Cenazesi Toprağa Verildi

Afyonkarahisar'daki Trafik Kazasında Üç Kişi Hayatını Kaybetti

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde gerçekleşen üzücü bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden üç kişi, Eskişehir'deki cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Son Yolculuklarına Uğurlandılar

Kaza, Emirdağ'a bağlı Salihler köyü yakınlarında meydana geldi. Kazada yaşamını yitiren sürücü Nurcan Belyurt, annesi Gülüzar Belyurt (48) ve dedesi Fethi Belyurt (84) için cenaze töreni düzenlendi. Cenazeleri, Eskişehir'in 71 Evler Mahallesi'ndeki Zümrüt Camisi'ne getirildi.

Cenaze Töreni Detayları

Taziyeleri kabul eden Gülüzar Belyurt'un eşi Adem Belyurt, cenaze namazı öncesi misafirlerle ilgilendi. Helallik alınmasının ardından, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazında kalabalık bir topluluk buluştu. Üç cenaze daha sonra Eskişehir Asri Mezarlığı'na defnedildi.

Trafik Kazası ve Sonrası

Öte yandan, kaza, H.A. (56) idaresindeki 03 AAC 933 plakalı tırla, Nurcan Belyurt'un kullandığı 26 PY 170 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi. Kaza anında Nurcan Belyurt ve dedesi Fethi Belyurt olay yerinde yaşamını yitirirken, Gülüzar Belyurt ağır yaralandı. Gülüzar Belyurt, Emirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı; ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tır sürücüsü H.A. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Cenaze törenine Belyurt ailesinin yanı sıra Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi...

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde tır ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ağır yaralandı.