Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Eskişehir'de Motosiklet Kazası: 4 Yaralı

Eskişehir'de polisten kaçan motosiklet sürücüsü, hafif ticari araca ve polis motorsikletine çarparak 4 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Yayın Tarihi: 02.10.2024 03:37
Güncelleme Tarihi: 02.10.2024 03:37

Eskişehir'de Motosiklet Kazası: 4 Yaralı

Eskişehir'de Kazanın Detayları

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde, polisten kaçmaya çalışan genç bir motosikletlinin neden olduğu kaza 4 kişiyi yaraladı. Olay, Emek Mahallesi Fahrettin Günaltay Caddesi'nde gerçekleşti.

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Olay esnasında, 17 yaşındaki K.H. tarafından kontrol edilen plakasız motosiklet, uygulama yapan motosikletli yunus timinin "dur" ihtarına uymadı ve kaçmaya başladı. Bu sırada K.H.'ın motosikleti, karşı yönden gelen C.C. tarafından kullanılan 26 PE 366 plakalı hafif ticari araca çarptı.

Çarpışmanın şiddetiyle savrulan motosiklet, kendisini takip eden yunus timinden M.İ.'nin kullandığı 26 A 48647 plakalı motosiklete de çarparak kazanın büyümesine neden oldu.

Yaralılar ve Durumları

Kazada motosiklet sürücüsü K.H., hafif ticari aracın şoförü C.C. ve yunus timinde görevli polis memurları M.İ. ve F.Ü. yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili güvenlik güçleri tarafından başlatılan soruşturma sürmektedir.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde polisten kaçtığı öne sürülen motosikletlinin, hafif ticari araca...

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde polisten kaçtığı öne sürülen motosikletlinin, hafif ticari araca ardından da kendisini takip eden motosikletli yunus timine çarpması sonucu 2'si polis 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.