Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Eser ve Berfu Yenenler Çifti Az Önce Konuştum Programında Soruları Yanıtladı

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Az Önce Konuştum'a konuk olan Eser ve Berfu Yenenler çifti Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. Eser Yenenler, Youtube kanalında yaptığı programla ilgili düşüncelerini paylaşırken, Berfu Yenenler ise YouTube'a tekrar ne zaman başlayacağını açıkladı. Berfu Yenenler, yazarlık konusunda Gülse Birsel ve Gupse Özay'ı örnek aldığını belirtti. Çift Terapisi fikri hakkında konuşan Berfu Yenenler, ilişkiye dair komikliklerin ve şakaların herkesin yaşadığı bir durum olduğunu vurguladı. Çalışma sistemleri konusunda farklılıklarını dile getiren çift, aileleriyle olan ilişkilerini de anlattı. Berfu Yenenler, sitcom yazma fikrinden vazgeçmediğini ve yeni bir şeyler yazmayı çok istediğini söyledi.

Yayın Tarihi: 01.07.2023 22:38
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Eser ve Berfu Yenenler Çifti Az Önce Konuştum Programında Soruları Yanıtladı

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Az Önce Konuştum'a konuk olan Eser ve Berfu Yenenler çifti Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı.

Youtube kanalında yaptığı programla ilgili Eser Yenenler 'Tamamen kendime ait bir mecra, kalabalık bir ekibiz. Şu anda bir program var ama sayısını da artıracağız. Buranın geleceği var, her şeyimi harcadığımda geri dönüşünü alabileceğim bir mecra olduğunu düşünüyorum : Televizyon büyüklüğünü özlemiyorum. Şu anki durumdan çok mutluyum' dedi.

Işık'ın 'YouTube’a tekrar ne zaman başlayacaksın?' sorusuna Berfu Yenenler 'Eylül-Ekim gibi başlayacağım. YouTube çok enerji tüketen bir yer, dijitalde doğmuş birisi olduğum için orası daha rahat. Sürekli durmadan tüketilir bir şey yapıp koymak çok zor.' yanıtını verdi.

Yazarlık konusunda takip ettiği ve örnek aldığı iki kişiden bahseden Berfu Yenenler 'Örnek aldığım ve keşke onlar gibi olabilseydim dediğim iki kişi Gülse Birsel ve Gupse Özay.' diye konuştu.

Işık'ın 'Çift Terapisi fikri kimden çıktı?' sorusunu Berfu Yenenler 'İkimizin de çok enerjimizin tuttuğu bir dönem olduğu için ‘Neden bir ürün çıkmasın ortaya?’ dedik. Anlama evresinden sonra bu hale geldi. Bekar da olan, evli olan, evlenip boşanmış olan her insanın, hayatın her zamanında yaşadığı ilişkiye dair komiklikler, şakalar diyebilirim.' diyerek yanıtladı.

'Biz zaten tek bir konuda tartışıyoruz o da çalışmak' diyen Berfu Yenenler 'İkimizin çalışma sistemi aşırı farklı, Eser çalışmayı seven biri değil. Ben de çok hırslıyım ve çok çalışan biriyim ve ben aşırı yoğunken Eser’in hiçbir şey yapmıyor olmasına deli kuruluyorum.' ifadelerini kullandı.

Eşiyle tanışmasını anlatan Eser Yenenler 'Kurban Bayramı bizim için önemli bir bayram. Berfu’yu ilk defa Kurban Bayramı’nda ailemle tanıştırmıştım, 10 gün kalmıştık.' derken Berfu Yenenler 'Tanışmıştık ama ilk uzun süreli tanışma ve çok iyi bir gelinmişim gibi yapıyordum.' dedi.

'Eser ailenle nasıl tanıştı?' sorusunu Berfu Yenenler 'Anne babaların çok seveceği bir tip ama tanışmaları çok saçma bir yerdeydi. Hastanede çalıştılar. Babam ilk başta aşırı resmiydi' diyerek yanıtladı. Eser Yenenler ise 'Benim ilgi alakamı ailesi çok sevdi. Berfu ameliyata girdi çıktı, babasıyla aşırı samimiyetimiz oldu. 2 saat operasyondayken bağladım.' şeklinde konuştu.

'Sitcom yazma fikrinden vazgeçtin mi?' sorusuna Berfu Yenenler 'O fikir var aslında Stand-up’a evrildi. Şu anın Çift Terapisi onun hikayelerini de barındırıyor. Yeni bir şey yazmayı da çok istiyorum, yazmayı çok seviyorum.' cevabını verdi.