Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi'nde Korkunç Cinayet: Cantürk Erzen Konuştu

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi'nde yaşanan korkunç cinayetin ardından, öldürülen Yunus Emre Erzen'in babası ve büfenin sahibi Cantürk Erzen konuştu. Baba Erzen, baskına gelen kişileri tanıdığını ve olaydan önce aradıklarını belirtti. Baba Erzen ayrıca, Murat Özer'e olan borcunu dile getirerek bu çocukların öldürülmesinin gereksiz olduğunu ifade etti.

Yayın Tarihi: 31.07.2023 13:51
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi'nde Korkunç Cinayet: Cantürk Erzen Konuştu

Esenyurt Güzelyurt Mahallesi'nde yaşanan korkunç cinayetin ardından, öldürülen Yunus Emre Erzen'in babası ve büfenin sahibi Cantürk Erzen konuştu.

Baba Erzen, olayı yeni idrak ettiğini belirterek büfenin sahibi olan Cantürk Erzen konuştu. Baba Erzen, baskına gelen kişileri uzun yıllardır tanıdığını ve aynı mahallenin insanları olduklarını ifade etti. Bir süre önce oğlu Mehmet ile baskına gelenlerden Samet olarak bildikleri Murat arasında bir gerginlik yaşandığını belirten Erzen, olaydan önce bu kişilerin kendisini aradığını söyledi. Ancak büfeye gidip çocuğunu ve arkadaşını öldüreceklerini hiç düşünmediğini belirtti.

Baba Erzen, Murat Özer'e olan borcunun 500-600 bin lira olduğunu dile getirerek her esnafın sıkıntıya girebileceğini ancak bu çocukların öldürülmesinin gereksiz olduğunu ifade etti. Erzen, olaydan bir gün önce Tarık Özer'le karşılaştığını ve o gece çocuğunu ve arkadaşını öldürdüğünü söyledi. Olaydan haberinin olmadığını iddia eden Murat Özer'in polisler tarafından çağrıldığını belirtti.