Kalp Masajıyla Hayata Dönüş
Erzincan'da yaşayan 72 yaşındaki Rıdvan Ulusoy, geçirdiği kalp krizi sonrası sağlık ekiplerinin müdahalesiyle hayata döndü. Rıdvan amcanın gözyaşları içinde sağlık ekibine teşekkür ettiği anlar, hastanede duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.
Başhekim Kuyrukluyıldız'dan Açıklama
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, Ulusoy'un kalp krizi sonrası acilde 45 dakika kalp masajı yapıldığını açıkladı. "Hastamıza 45 dakika süreyle kalp masajı yapıyoruz. Ailesiyle son durumu paylaşırken, tam da yapmayı düşündüğümüz anda Rıdvan amcanın kalbi atmaya başlıyor" diye belirtti.
Kalp Masajının Önemi
Kuyrukluyıldız, yapılan kalp masajının beyne kan akışı sağladığını vurgulayarak, "Hiçbir hareket kaybı yaşamadan, bilinç fonksiyonları etkilenmeden Rıdvan amcamızı sağlıklı bir şekilde taburcu ediyoruz" dedi.
İl Sağlık Müdürü Tekin'den Teşekkür
İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Erzincan’da vatandaşlara en iyi sağlık hizmetini sunmak için gösterilen çabaların altını çizdi ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti. "Burada herkes olağanüstü bir gayretle hizmet veriyor" dedi.
Rıdvan Ulusoy, tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuştuğu için kendisini kurtaran sağlık çalışanlarına minnettarlığını ifade ederken, ailesiyle beraber sağlıklı bir yaşam dileğinde bulundu.
Erzincan'da geçirdiği kalp krizi sonrası kalbi duran ve sağlık ekiplerinin acildeki müdahalesiyle kurtarılan 72 yaşındaki Rıdvan Ulusoy, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Başhekim Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız (sağ 3), Ulusoy'u ziyaret etti.
Erzincan'da geçirdiği kalp krizi sonrası kalbi duran ve sağlık ekiplerinin acildeki müdahalesiyle kurtarılan 72 yaşındaki Rıdvan Ulusoy, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Başhekim Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız (sağ 3), Ulusoy'u ziyaret etti.