Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ersen Martin: Zor Günler Geçiren Eski Futbolcu

2022 yılının Mayıs ayında geçmişte A Milli Takım, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımlarda forma giymiş olan Ersen Martin'in geçirdiği kalp krizi sonrası aort damarı yırtılmıştı. Martin o günden beri adeta bir yaşam mücadelesi veriyor. Milli Takım, Beşiktaş ve Trabzonspor’un eski futbolcusu Ersen Martin zor günler geçiriyor... Bursa'da CEO Köksal Haloğlu’nun talimatıyla bakım altına alındı. Aylık bakım masrafı çok yüksek olmasına karşın ne Türkiye Futbol Federasyonu, ne Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği ne de diğer mesleki kuruluşlarından destek alıyor.

Yayın Tarihi: 28.08.2023 10:16
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ersen Martin: Zor Günler Geçiren Eski Futbolcu

Ersen Martin: Zor Günler Geçiren Eski Futbolcu

2022 yılının Mayıs ayında geçmişte A Milli Takım, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi takımlarda forma giymiş olan Ersen Martin'in geçirdiği kalp krizi sonrası aort damarı yırtılmıştı. Martin o günden beri adeta bir yaşam mücadelesi veriyor.

Ersen Martin, geçen sezon Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş - Galatasaray derbisine giderek maçtan sonra iki takım oyuncularıyla bir ara gelmişti. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, A Milli Takım'da birlikte forma giydiği Ersen Martin ile bir süre sohbet ederek 'Seni iyi gördüm. Senin için dua ediyoruz. Aslan gibi olacaksın. Duamız, kalbimiz seninle. Herkes seni çok seviyor' demişti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise yardımcısından durumuyla ilgili bilgi aldığı Martin'i öperek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Milli Takım, Beşiktaş ve Trabzonspor’un eski futbolcusu Ersen Martin zor günler geçiriyor. Bursa'da CEO Köksal Haloğlu’nun talimatıyla bakım altına alındı. Aylık bakım masrafı çok yüksek olmasına karşın ne Türkiye Futbol Federasyonu, ne Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği ne de diğer mesleki kuruluşlarından destek alıyor. Martin’in yakınları, futbolcunun daha önce beraber oynadığı takım arkadaşlarına da haber verdiklerini ancak dönüş alamadıklarını dile getiriyor. Ersen’in, ismini vermek istemeyen yakın bir arkadaşı “Bizler imkanlarımız ölçüsünde destek oluyoruz ama bir yere kadar... En azından eski kulüplerinin yardım elini uzatmasını bekliyoruz” diye konuştu.