Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Erdem Baş, Kılıçdaroğlu'nun Filistin Yorumuna Tepki Gösterdi

Ayrılsak da Beraberiz, Reyting Hamdi, Çocuklar Duymasın ve Seksenler gibi dizilerde aldığı rollerle tanınan oyuncu Erdem Baş, Kılıçdaroğlu'nun Filistin yorumuna tepki gösterdi.

Yayın Tarihi: 10.10.2023 10:48
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Erdem Baş, Kılıçdaroğlu'nun Filistin Yorumuna Tepki Gösterdi

Ayrılsak da Beraberiz

,

Reyting Hamdi

,

Çocuklar Duymasın

ve

Seksenler

gibi dizilerde aldığı rollerle tanınan oyuncu Erdem Baş sosyal medyada gündemi yakından takip ediyor. Hamas'ın İsrail'e saldırısı sonrasında başlayan çatışmalara dair Kılıçdaroğlu'nun yorumunu gören oyuncu kendini tutamadı. Kılıçdaroğlu, “Filistin öteden beri hak arayan bir ülkedir. Filistin halkının her zaman yanındayız. Savaş olmasını asla istemeyiz” demişti. Türkiye'yi terk edip Amerika'da yaşamaya başlayan Erdem Baş bu yorumu görünce CHP'nin seçim sonrasına gönderme yaparak “Filistin halkı için şuan çok üzgünüm, kral hiç kazanan tarafta olmadı” dedi.

'Ayrılsak da Beraberiz', 'Reyting Hamdi', 'Çocuklar Duymasın' ve 'Seksenler' gibi dizilerde aldığı rollerle tanınan oyuncu Erdem Baş bir süredir ABD'de yaşamaya başladı. Ünlü oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Son olarak Kılıçdaroğlu'nun Filistin yorumunu gören oyuncu verdiği yanıt ile gündem oldu.