Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Epic Games Store'dan Ücretsiz Oyunlar: Homeworld Remastered Collection ve Severed Steel

Epic Games Store, bu hafta ücretsiz olarak sunulan Homeworld Remastered Collection ve Severed Steel oyunlarıyla oyunculara fırsat sunuyor. Oyunları almak için Epic Games hesabı oluşturmanız ve platformun uygulamasını indirmeniz gerekiyor.

Yayın Tarihi: 29.07.2023 10:55
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Epic Games Store'dan Ücretsiz Oyunlar: Homeworld Remastered Collection ve Severed Steel

Steamin en büyük rakibi Epic Games ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor.

Platform bu hafta da iki adet ücretsiz oyunu kullanıcılarına sunuyor. Severed Steel ve Homeworld Remastered Collection adlı oyunlar 27 Temmuz ve 3 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz olarak sunulacak.

Homeworld Remastered Collection, Steamde 55 TLden satılıyor. Uzayda geçen oyun strateji türünde yer alıyor.

Severed Steel ise Steamde 40 TLden satılıyor. Oyun FPS türünde parkur mekaniklerinin bulunduğu bir aksiyon oyunu olarak ön plana çıkıyor.

EPIC GAMES’TEN ÜCRETSİZ OYUNLAR NASIL ALINIR?

Epic Games’ten ücretsiz oyunları satın almak için ilk önce kayıt olmanız gerekiyor. Daha sonra platformun uygulamasını bilgisayarınıza indirin ve hesabınıza giriş yapın. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra “Mağaza” bölümüne girerek ücretsiz oyunları alabilirsiniz. Ücretsiz oyunları aldıktan sonra “Kütüphane” bölümünden indirip, oynayabilirsiniz. Epic Games’in bu haftaki ücretsiz oyunları 9 Şubat 19.00’a kadar kütüphaneye eklenebilecek. Oyunlar kütüphaneye bir kez eklendikten sonra süresiz kullanılabilir hale geliyor.

Epic Games Store'da haftanın ücretsizi: Homeworld Remastered Collection ve Severed Steel

Epic Games Store tarafından bu hafta sunulacak ücretsiz oyunlar arasında simülasyon ve strateji türündeki Homeworld Remastered Collection ve FPS türündeki Severed Steel yer alıyor. Her iki yapım, 27 Temmuz'dan 3 Ağustos tarihine kadar ücretsiz olarak olacak. Dolayısıyla oyun kütüphanesini genişletmek isteyen kullanıcıların kaçırmaması gereken bir fırsat diyebiliriz.

Ayrıca Epic Games, önümüzdeki hafta 3 ila 10 Ağustos tarihleri arasında sunulacak ücretsiz oyunları da açıkladı. Bunlar ise Bloons TD 6 ve Loop Hero olacak.

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları:

27 Temmuz- 3 Ağustos

  • Homeworld Remastered Collection
  • Severed Steel
3 Ağustos- 10 Ağustos
  • Bloons TD 6
  • Loop Hero