Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

ENPARA'dan müjdeli haber: Havale ve EFT ücretleri ücretsiz!

ENPARA, QNB Finansbank iştiraki ile kurulan ve hizmetlerine devam eden bir dijital bankacılık sistemi olan ENPARA'dan müşterilerine bir kampanya daha geldi. Artık ENPARA üzerinden yapılan havale ve EFT işlemlerinden ücret alınmayacak.

Yayın Tarihi: 10.07.2023 18:49
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

ENPARA'dan müjdeli haber: Havale ve EFT ücretleri ücretsiz!

ENPARA’lı olanlar müjde! Bundan sonra ücretsiz olacak!

QNB Finansbank iştiraki ile kurulan ve hizmetlerine devam eden ENPARA’dan kampanyalar ve fırsatlar yağmaya devam ediyor. Milyonlarca kişi tarafından kullanılan bu dijital bankacılık sisteminde müşterileri için kampanyalar bitmiyor. Enpara dijital bankacılık sistemi QNB Finansbank iştiraki ile kurulmuş ve bu şekilde de hizmetlerine devam eden bir sistem. Bu sistemi kullanan müşteriler dijital bankacılık kapsamında birçok fırsat ile işlemlerini kolayca halledebiliyor. Enpara yaptığı kampanyalar ve sunduğu fırsatlar ile dijital bankacılığın en önde gelen isimlerinden biri olmaya devam ediyor. Enpara dijital bankacılığı yayımladığı son haberinde müşterilerine bir sevindirici haber daha verdi! İşte konu ile alakalı tüm detaylar…

Enpara’lı olanlar müjde

Enpara dijital bankacılığı müşterilerine sunduğu düşük faizli kredi kartı ve kredilerle herkes tarafından oldukça dikkat çekiyor. Birçok özelliği ile dikkat çeken Enpara’nın ön plana çıkan özelliği ise havale, EFT gibi işlemlerden herhangi bir ücret talep etmemesi oluyor. Enpara’lı olan tüm müşterileri Enpara üzerinden yaptıkları havale ve EFT işlemlerinin hiçbirinde ücret ödemiyorlar.

Enpara o işlemlerde ücret almayacak

Son günlerde gündeme gelen ise Enpara dijital bankacılığın bu özelliğinin devam edip etmeyeceği. Müşterileri tarafından oldukça memnuniyetle kullanılan Enpara dijital bankacılık sistemi havale, EFT, fast işlemlerinde herhangi bir ücret almıyor. Bu özelliğini ise değişen banka politikaları içerisinde değiştirip değiştirmeyeceği ise merak konusu.

En düşük havale ücreti 4 TL olarak işlemlere yansıtılıyor. Diğer bankalar da havale işlemlerinde gönderilecek para miktarı arttıkça havale ücreti de artıyor. Ancak Enpara dijital bankacılık sisteminde durum bu şekilde değil. Enpara dijital bankacılık sistemi üzerinden havale yapacak olan müşteriler işlem ücreti ödemiyorlar. Enpara’nın yaptığı son açıklama kapsamında da bundan sonrada havale, EFT ücretlerini ödemeyecekler.