Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Enpara İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Dijital banka Enpara, ihtiyaç kredisi kampanyasıyla tüketicilere 0 masraf ve yüksek limit sunuyor. Enpara'nın ihtiyaç kredisi kampanyasına internet sitesi ve mobil uygulama üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Kredi tutarı 125 bin TL, faiz oranı yüzde 3,79, vade sayısı 12 ay olarak belirlenmiştir.

Yayın Tarihi: 22.10.2023 15:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Enpara İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Enpara Tüm Borçlarınızı Bir Kalemde Bitiriyor!

'0' masraflı kredi fırsatını duyurdu! Günlük 468 TL'lik taksit ile 125 bin TL Dosya masraflarını sıfırladığını duyuran dijital banka Enpara, limitini yükseltmiş olduğu ihtiyaç kredisi ürününün detaylarını paylaştı. Peki, Enpara’nın ihtiyaç kredisi kampanyasına nereden ve nasıl başvuru yapılır?

Artan Nakit İhtiyaçları ve Bankaların Kredi Limitleri

Artan nakit ihtiyaçları toplumun her kesimini ciddi ölçüde zorlarken bankaların kredi limitlerinin düşürülmesi ve faiz oranlarının artırılması pek çok kişiyi resmen çözümsüz bıraktı. Ay sonlarını getirmekte güçlük çeken birçok vatandaş herhangi bir yerden destek alabilmenin yollarını ararken ekim ayının sonlarına gelindiği şu günlerde bankaların kredi ürünleri daha da yakından takip edilmeye başlandı. Emlak, enerji, gıda, teknoloji, otomotiv ve daha pek çok sektörde yüksek oranlı zamların gözlenmeye devam edildiği şu günlerde kredi ürünlerine talep arttı.

Enpara İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Temmuz ayında zamlanan maaşlarının mevcut ekonomik şartlar karşısında yetersiz kaldığını savunan milyonları ilgilendiren yeni ürün, Enpara tarafından duyuruldu. Dijital bankacılık sektörünün en çok tercih edilenleri arasında yer alan Enpara, limitini yükseltmiş olduğu ihtiyaç kredisi ürününün detaylarını paylaştı. ENPARA’DAN 250 BİN TL’LİK DESTEKQNB Finansbank’ın şubesiz bankası olarak senelerdir hizmet veren Enpara, son dönemlerde masrafsız kredi hizmeti ile dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Hali hazırda yüksek olan faizlere ek olarak bir de kredi masrafının altında ezilmek istemeyen tüketiciler, Enpara’nın güncel kredi kampanyalarını yakın takip altına aldı.Kredi ve kredi kartı ürünleri ile sektörün en çok takip edilen isimleri arasında yer alan dijital banka Enpara, son olarak ekim ayı ihtiyaç kredisi hizmeti ile gündeme geldi. Birçok rakibinin limitleri aşağıya çekmiş olduğu şu günlerde tüketicileri şaşkına çeviren bir yeniliğe imza atan özel banka, ihtiyaç kredisi üst limitini 250 bin TL olarak açıkladı. Banka ayrıca kredi ürünü dahilinde masraf ödemesi talep etmeyecek olduğunu bildirdi. ENPARA TÜKETİCİ KREDİSİ AYLIK TAKSİT HESABIEnpara’nın 250 bin TL’lik üst limit ile duyurmuş olduğu dosya masrafsız kredi ürününün detayları belli oldu. Banka, internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden başvurulara açmış olduğu ürününe ilişkin taksit hesabını şu şekilde yaptı:

  • Kredi tutarı: 125 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 3,79
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Aylık taksit tutarı: 14.045,17 TL