Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Enner Valencia'nın Internacional Macerası Zorlu Günlerle Devam Ediyor

Fenerbahçe'de müthiş bir sezon geçiren Enner Valencia, Internacional'de gol atma sıkıntısı yaşıyor. Valencia, maç sonunda Internacional futbol direktörü Magrao ile fiziki tartışmaya girdi. Brezilya Ligi'nde 6 maçta sadece 1 gol atan Valencia, takımın diğer oyuncularıyla da tartıştı.

Yayın Tarihi: 06.08.2023 10:20
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Enner Valencia'nın Internacional Macerası Zorlu Günlerle Devam Ediyor

Fenerbahçe'de Müthiş Bir Sezon Geçiren Enner Valencia'nın Internacional Macerası

Fenerbahçe'de müthiş bir sezon geçiren ve gol kralı olarak tarihe geçen Enner Valencia transfer olduğu Internacional'de zor günler geçiriyor. Gol atma sıkıntısı yaşayan Valencia, maç sonunda Internacional futbol direktörü Magrao ile fiziki tartışmaya girdi.

Sezonu Gol Kralı Olarak Tamamladı

Takımın başına Jorge Jesus’un geçmesiyle birlikte takımın birinci forveti olan Enner Valencia, 2022-2023 sezonuna adeta fırtına gibi başladı. Süper Lig’in ilk 3 maçında rakip filelere ikişer gol atan Valencia, 4. haftada deplasmanda Konyaspor ile oynanan müsabakada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakmış ve bu da kendisinin Fenerbahçe kariyerindeki ilk kırmızı kartı olarak kayıtlara geçmişti. 9. haftada Karagümrük'e karşı 3 gol atan Valencia, ilk kez hat-trick yaparken, 21. haftadaki Kasımpaşa mücadelesinde de fileleri 4 kez havalandırmayı başardı. Valencia, Fenerbahçe'de 12 yıl sonra bir maçta 4 ve üzeri gol atan ilk futbolcu oldu.

Yeni Takımında Umduğunu Bulamadı

Geride bıraktığımız sezonda Süper Lig'de gol kralı olarak Fenerbahçe'den Brezilya Ligi ekibi Internacional'e transfer olan Enner Valencia yeni takımında umduğunu bulamadı. Ekvadorlu yıldız golcü, Internacional formasıyla çıktığı 6 karşılaşmada 1 gol sevinci yaşadı. Internacional taraftarları, yıldız futbolcunun performansından şimdiye kadar memnun kalmadığı öğrenildi.

Luiz Adriano ile Tartıştı

Corinthians maçının sonunda Valencia saha kenarında takımın yıldızlarından Luiz Adriano ile tartıştı. Maç sonu kendisini tebrik için giden takım arkadaşı Adriano'ya bir şeyler söyleyen Valencia tartışmayı alevlendirdi. Daha sonrasında Valencia'nın yanına giden Adriano'yu kendi takım arkadaşları sakinleştirdi.

Kulübün Futbol Direktörünü İtti

Valencia tünelin yolunu tuttuğu sırada kendisine bir şeyler söyleyen Internacional futbol direktörü Magrao için geri döndü. Valencia üzerine yürüdüğü Magrao'yu elleriyle itti. Takımın diğer personelleri araya girerek olayın büyümesini engelledi. Oldukça sinirli olan Valencia tartışmayı sürdürdü. Zor sakinleştirilen Valencia soyunma odası koridorunun yolunu tuttu.