Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar Düzyatan'ın 9. Evlilik Yıldönümleri Kutlaması

Evliliklerinde 9 yılı geride bırakan Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar Düzyatan, İtalya'da romantik bir tatil yaparak 9. evlilik yıldönümlerini kutladılar.

Yayın Tarihi: 02.09.2023 12:14
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar Düzyatan'ın 9. Evlilik Yıldönümleri Kutlaması

Evliliklerinde 9 yılı geride bırakan cemiyet hayatının tanınmış simalarından Neslişah Alkoçlar Düzyatan ve oyuncu eşi Engin Altan Düzyatan, sosyal medya hesaplarından evlilik yıldönümlerini kutladılar.

Eşi ile birlikte İtalya'da olan Neslişah Alkoçlar Düzyatan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımına; Göz göze kalabilmek. Tanımak, anlamak, dinlemek, duyulabilmek. Seninle bir ömür boyu. Hem dileğim, hem niyetim bu yönde sevgilim happy anniversary 9.yıl beraber geçirdiğimiz her an a bin şükür… notunu düşerken eşi Engin Altan Düzyatan ise; Zaman sevdiklerinle birlikte iken acımasızca hızlı geçse de… her an insana yaşadığını hissettiriyor… nice 9 yıllara.. yazdı. Çiftin romantik kareleri takipçilerinden beğeni topladı.

2014 yazında film sahnelerini andıran bir düğünle evlenen ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan ile eşi Neslişah Hanım, evliliklerinde dokuz yılı geride bıraktı.

Mutlu evliliklerini Emir ve Alara ile taçlandıran çift; 28 Ağustos'taki 9. evlilik yıldönümlerini İtalya'da bir kalede kutladı. Kutlama için İtalya'nın Umbria bölgesine giden çift, 1000 yıllık bir kalede konakladı. Kont Benedikt Bolza ve ailesi tarafından otele dönüştürülen masalsı bir atmosferi olan kalede, baş başa evlilik yıldönümlerini kutlayan çift, bölgenin tarihi ve turistik yerlerini keşfetmeyi de ihmal etmedi. Birbirlerine poz veren ünlü çiftin tatil paylaşımları büyük ilgi gördü. İşte Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar'ın kaldıkları 1000 yıllık otelden kareler ve İtalya tatillerinden paylaşımlar...