Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Endonezya'da Dev Piton Vakaları: Kan Donduran Olaylar

Endonezya'da dev pitonların neden olduğu kan donduran olaylar ülkede büyük panik yaratıyor. Yaşlı kadın ve genç çiftçinin pitonların midesinde bulunması dehşete düşürüyor.

Yayın Tarihi: 10.09.2023 16:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Endonezya'da Dev Piton Vakaları: Kan Donduran Olaylar

Dünya, Endonezya'daki 'dev piton' vakalarını konuşuyor.

Dünyanın en uzun ve ağır sürüngenleri arasında yer alan pitonların neden olduğu kan donduran olaylar ülkede büyük panik yaratmış durumda. Kendisinden uzun süredir haber alınamayan 56 yaşlı kadın, dev pitonun midesinden çıktı. Durumdan şüphelenen komşuları, yaşlı kadını arama faaliyetlerini sürdürürken, ormanda gördükleri pitonun midesinin şişkinliğinden şüphelenip yılanın karnını yardılar. Gördükleri manzara karşısında ise şoke oldular.

Endonezya'da benzer bir olay da 25 yaşındaki genç bir çiftçinin başına geldi. Akbar Salubiro adındaki adamın cesedi, evlerinin arka bahçesinde 7 metrelik dev pitonun midesinde bulundu. İşte kan donduran olayların detayları...

'ARADIĞIMIZ KADIN YILANIN MİDESİNDEN ÇIKTI'

Terjun Gajah köyünün başkanı Anto, tüyler ürperten olayla ilgili yaptığı açıklamada, herkesin büyük şaşkınlık içinde olduğunu belirterek, aradıkları kadının yılanın midesinden çıktığını ifade etti. 'EN AZ İKİ SAAT...'

Piton'un yaşlı kadını (Jahra) ısırmış ve sonra onu yutmadan önce etrafını sarmış olabileceğini söyleyen Anto, bu olayın yaşanmasının en az iki saat süreceğini ifade etti.

İLK KEZ YAŞANMIYOR: GENÇ ÇİFTÇİ...

Endonezya'da bu tür olaylar ilk kez yaşanmıyor. Daha önce de ülkedeki 'dev piton' vakaları haberlere yansımıştı. Geçtiğimiz aylarda ise Endonezya'nın ücra bölgesinde yaşayan 25 yaşındaki genç çifti Akbar Salubiro'nun cansız bedeni dev pitonun midesinden çıkmıştı. Bu kan donduran olay da uzun süre ülkede konuşulmuştu.

Dev yılan, bahçesini temizleyen kadını yedi! Görüntüler dehşete düşürdü

Evinin bahçesini temizleyen 54 yaşındaki kadın, piton yılanının yemesi sonucu hayatını kaybetti. Yetkililer, kadının cesedini piton yılanının karnından çıkarmak için zor anlar yaşadı. İşte detaylar...

Endonezya'da 54 yaşındaki Wa Tiba isimli 2 çocuk annesi kadın, evinin bahçesini temizlediği sırada aniden ortadan kayboldu.

Pitonun midesinden çıkan kadının cansız bedeni, 8 metrelik dev piton cinsi yılanın midesinden çıktı. Yetkililer 54 yaşındaki kadının cansız bedenine ulaşabilmek için yılanın midesini ikiye ayırmak zorunda kaldı.