Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Endonezya'da Askeri Eğitimde Tehlikeli Pratikler

Endonezya'da bulunan bir askeri eğitim alanında kaydedilen eğitim görüntüleri, askerlerin gerçek mermilerin üzerlerine sıkılarak eğitildiğini gösteriyor. Bu tehlikeli eğitim pratiği sosyal medyada büyük bir tartışma yarattı.

Yayın Tarihi: 04.10.2023 01:38
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Endonezya'da Askeri Eğitimde Tehlikeli Pratikler

Endonezya'da Bulunan Askeri Eğitim Alanında Tehlikeli Pratikler

Endonezya'da bulunan bir askeri eğitim alanında kaydedilen eğitim görüntüleri, insanları şaşkına çevirdi. Videoda, askerlerin gerçek mermilerin üzerlerine sıkılarak eğitildiği görülüyor. Bu tehlikeli eğitim pratiği sosyal medyada gündem oldu.

Tehlikeli Eğitim Pratiği Sosyal Medyada Gündem Oldu

Endonezya'da bulunan bir askeri eğitim alanında kaydedilen videoda, askerlerin gerçek mermilerin üzerlerine sıkılarak eğitildiği görülüyor. Bu tehlikeli eğitim pratiği sosyal medyada büyük bir tartışma yarattı. Videonun paylaşılmasıyla birlikte insanlar, askerlerin güvenliği konusunda endişelerini dile getirdi.

Askerlerin Güvenliği Tartışma Konusu Oldu

Endonezya'da bulunan askeri eğitim alanında gerçekleştirilen tehlikeli eğitim pratiği, askerlerin güvenliği konusunda büyük bir tartışma yarattı. Videoda askerlerin gerçek mermilerin üzerlerine sıkılarak eğitildiği görülüyor. Bu pratik, askerlerin hayatını tehlikeye atabilecek bir durum olarak değerlendiriliyor.