Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

En Uygun Fiyatlı Araç Türkiye'de Üretiliyor!

Türkiye'de üretilen ve uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni bir araç modeli tanıtıldı. Elektrikli araçlar kapsamında sunulan bu araç, kullanışlı özellikleri ve uygun fiyatıyla herkesin ilgisini çekiyor.

Yayın Tarihi: 13.10.2023 19:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

En Uygun Fiyatlı Araç Türkiye'de Üretiliyor!

En Uygun Fiyatlı Araç Satışa Sunuluyor!

Türkiye’de üretilen o araç yalnızca 225 bin TL! Son dönemde artan araç fiyatlarından sonra uygun fiyata araç arayan vatandaşlara hem Türkiye’de üretilen hem de çok uygun fiyatlarla satışa sunulacak olan o model tanıtıldı. İşte tüm detaylar…

Uygun Fiyatlarla Dikkat Çeken Bir Araç Modeli

Uygun fiyatları ile dikkat çeken bu araç modeli hem kullanımı hem de özellikleri ile oldukça dikkat çekiyor. Elektrikli araçlar kapsamında sunulan bu aracın Türkiye’de üretildiği belirtilirken fiyatının uygunluğu ile her vatandaşın hatta özellikle gençlerin kolaylıkla ulaşabileceği bir model olarak duyuruluyor. İşte tüm detaylar ve o araç modelinin özellikleri…

Yeni Elektrikli Araç Çok Kullanışlı!

Araç sektörü içerisinde artan pahalılık bir süredir her ne kadar düşüş yaşasa da oldukça yüksek rakamlarda devam ediyor. Vatandaşların kredi olanaklarının da sıkılaştırma politikaları ile oranlarının değişmesi araç sahibi olmasının önünde bir engel olarak dururken bu yeni çıkan elektrikli otomobil fiyatı ile oldukça dikkat çekiyor. Bununla beraber elektrikli araçlar bünyesine yeni dahil olan bu model oldukça kullanışlı olması ile de ön plana çıkıyor.

225 Bin TL'ye Sıfır Araç!

RKS logosu taşıyan A1 modeli için biçilen fiyatın oldukça dikkat çekmesi ise fiyatından dolayı oluyor. Türkiye’de üretilen bu aracın fiyatı vergiler dahil 225 bin TL olarak açıklanırken muadillerine veya model benzerliği olan araçlara göre fiyatının ve stoğunun oldukça uygun olması ile daha fazla ilgi görmesine ve elektrikli araçlar piyasasında ön plana çıkmasını sağlıyor.