Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Emre Kınay ve Dost Elver Arasındaki Kadim Dostluk

Ünlü oyuncu Emre Kınay, eski dostu Dost Elver ile uzun zamandır birbirlerini görmediklerini söyledi. İkili, geçmişte zor zamanlar geçirerek dayanışma içinde olduklarını ve birlikte yaşadıkları anıları hatırladılar.

Yayın Tarihi: 05.09.2023 09:56
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Emre Kınay ve Dost Elver Arasındaki Kadim Dostluk

Uzun zamandır birbirlerini görmediklerini söyleyen Kınay, “Ben, Dost ve Nejat İşler üç ayrılmaz ahbaptık. Cihangir’de, Susam Sokak’ta aynı evde kalırdık. 1 yumurtayı tavaya kırar, üç kişi ekmek banarak yerdik. Üç kadim dostuz. Çok zor zamanlar geçirerek bugünlere geldik. Dost’u görünce o yıllarımız geldi aklıma. Şimdi halimize şükrediyoruz” dedi.

Ünlü oyuncu Emre Kınay, Kanal D ekranlarında yayınlanan Dönence dizisinde 'Harun' karakterine hayat veriyor. DÖNENCE GERÇEK HAYATIN İÇİNDEN Dönence’yi farkındalık yaratacak bir sevgi hikayesi olarak tanımlayan oyuncu, Dönence, uzun zamandan beri televizyonlarda karşılaşmadığımız türden bir hikaye. Gerçek hayatın içinden, farkındalık yaratacak bir sevgi öyküsü. Ben de uzun aradan sonra tekrar şefkatli bir karaktere hayat vereceğim için mutluyum. Umarım seyircimiz de bizim gibi düşünür açıklamasında bulunmuştu.

ESKİ DOSTUYLA KARŞILAŞTI

Emre Kınay ile Dost Elver, Cihangir Jash adlı mekanda karşılaştılar. Uzun zamandır birbirlerini görmeyen iki dost bir araya gelince anılarını pekiştirdi.

BİR YUMURTAYI TAVAYA KIRAR ÜÇ KİŞİ EKMEK BANARDIK

Kınay “Biz üç ayrılmaz ahbaplardık. Burada Cihangir'de Susam sokakta otururduk o dönemler. Ben, Dost Elver ve Nejat İşler aynı evde kalırdık. Çok zor dönemler geçirdik. İster inanın ister inanmayın biz bir yumurtayı üç kişi tavaya kırar, bir ekmeği, bir yumurtaya banarak yiyen üç kadim dostuz. Çok zor zamanlar geçirerek bu günlere geldik. Bize yardım eden yoktu, o dönemler de okuyorduk. Şimdi Dost'u görünce o yıllarımız geldi aklıma. Şimdiki halimize şükrediyoruz” dedi.