Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Emre Karayel ve Eşi Gizem Demirci Etiler'de Görüntülendi

Emre Karayel, eşi Gizem Demirci ile birlikte Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Karayel, baba olmanın nasıl bir duygu olduğunu anlattı ve önerilerde bulundu. Geçtiğimiz ocak ayında doğan oğullarını kucağına alan çift, beş gün sonra Karayel'in babasını kaybetti. Karayel, baba olma deneyimini paylaştı.

Yayın Tarihi: 13.10.2023 09:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Emre Karayel ve Eşi Gizem Demirci Etiler'de Görüntülendi

Emre Karayel ve Eşi Gizem Demirci Etiler'de Görüntülendi

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Emre Karayel, eşi Gizem Demirci ile birlikte Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Otomobilini beklediği sırada basın mensuplarıyla sohbet eden Karayel, "Yaz çok güzel geçti. Hem çalıştık hem de tatil yaptık" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz yıl ocak ayında Can adını verdikleri bebeklerini kucağına alan Emre Karayel, muhabirlerin "Baba olmak nasıl hissettiriyor size?" sorusuna yanıt verdi. "Müthiş bir duygu, tarif edemem. Dünyanın en güzel olayı... Baba olmayanlara tavsiye ederim. Bir dakika bile düşünmesinler. Tabii ki zorlukları var ancak tatlı zorluklar bunlar. Mesela sabah saat 06.00'da 'Baba' diye uyandırması zorluyor haliyle ama sağ olsun hanım genelde uykusuz kalıyor. Ben uyuyorum vallahi" şeklinde konuştu.

Fotoğraflar: HT Magazin, Instagram

Emre Karayel ve Gizem Demirci'nin Evlilik ve Baba Olma Hikayesi

Emre Karayel, 2020 yılında sekiz yıldır birlikte olduğu iç mimar Gizem Demirci ile dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz ocak ayında doğum için hastaneye giden çift, Can Öcal ismini verdikleri oğullarına kavuşmuştu.

Beş Gün Sonra Babasını Kaybeden Emre Karayel

Oğlunu kucağına aldıktan beş gün sonra babası Öcal Karayel'i kaybeden ünlü isim, acı haberi sosyal medyadan duyurmuştu. Oyuncu, paylaşımında; "Canımız babamız Öcal Karayel vefat etmiştir. Cenazesi Adana Kabasakal mezarlığında ikindi namazına müteakip defnedilecektir. Toprağı bol mekanı cennet olsun" ifadelerini kullanmıştı.

Emre Karayel'in Baba Olma Deneyimi

Karayel daha önce de baba-oğul pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamış ve "Alıntı Metni HEM ÇALIŞTIK HEM TATİL YAPTIK Emre Karayel, önceki gün eşi Gizem Demirci ile Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Aracını beklediği esnada ayaküstü muhabirler ile sohbet eden ünlü isim "Yaz çok güzel geçti, hem çalıştık hem tatil yaptık" dedi.

"Ben Uyuyorum Valla"

Karayel muhabirlerin, "Baba olmak nasıl hissettiriyor size?" sorusuna "Müthiş bir duygu, tarif edemem, dünyanın en güzel olayı. Baba olmayanlara tavsiye ederim. Bir dakika bile düşünmesinler. Tabii ki zorlukları var ancak tatlı zorluklar bunlar. Mesela sabah saat 6'da 'Baba' diye uyandırması zorluyor haliyle ama sağ olsun hanım genelde uykusuz kalıyor. Ben uyuyorum valla" diyerek cevap verdi.