Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Emily Ratajkowski'nin Cesur Stili ve Sosyal Medya Tepkileri

Emily Ratajkowski, yeşil dantelli bir elbiseyle cesur bir poz verdi ve sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Bazı takipçileri, Emrata'nın sürekli cinsel obje olarak görülmesinden rahatsızlık duyduğunu ve bu tarz tercihlerini samimi bulmadığını belirtti. Emrata ise huzuru önem verdiğini ve kariyerine odaklandığını söyledi. Emily Ratajkowski'nin hayatı ve kariyeri hakkında da bilgiler verildi.

Yayın Tarihi: 11.09.2023 15:15
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Emily Ratajkowski'nin Cesur Stili ve Sosyal Medya Tepkileri

Yeşil dantelli bir elbiseyle süzülen Emily Ratajkowski, ayakkabı tercinde ise seçimini siyahtan yana yaptı.

Çantasında da siyah renkten vazgeçmeyen yıldız, tamamen transparan elbisesiyle yine sınırları zorladı. Emrata'nın paylaşımına kısa sürede 800 bine yakın beğeni geldi.

Güzel modele, ''Gezegendeki en seksi kadın'' gibi yorumlar yapıldı. Ancak bazı takipçileri Emrata'nın cesur stilini topa tuttu. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı, sürekli cinsel obje olarak görülmekten rahatsız olan Emrata'nın böyle tercihler yapmasını samimi bulmadı. Bir takipçisi dünyaca ünlü yıldıza, ''Sürekli çıplak dolaşmak tek kabiliyetin mi?'' yorumunu bile yaptı.

Bir süredir yalnız bir kadın olarak hayatına devam eden Emrata, son dönemlerde en önem verdiği şeyin huzur olduğunun altını çizmişti. Instagram'da 30 milyondan fazla takipçisi bulunan Emrata, cesur kombinleriyle sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. 2018 yılında Sebastian Bear-McClard ile evlenen Emrata, 2022 yılında McClard'dan boşandı. ''Bir daha evlenebileceğimi sanmıyorum'' itirafıyla adından söz ettiren Emrata, son dönemlerde kariyeriyle gündeme gelmeyi tercih ediyor. Bir dönem, mesleki buhran geçirdiğini anlatan Emrata, ''Kendimi et parçası olarak görüyorum'' itirafıyla dikkat çekti. Oyunculuğu bırakması hakkında da konuşan Emrata, sektördeki erkek egemenliği altında ezilmek istemediğini söyledi.

Emily Ratajkowski Kimdir?

Emily Ratajkowski, 7 Haziran 1991 tarihinde dünyaya geldi. İngiltere'de doğan ve Polonya asıllı baba, İsrail asıllı bir annenin kızı olan Ratajkowski, 2004 yılında ilk filmi ile oyunculuk kariyerine başladı. 14 yaşında Ford Models isimli modellik ajansına katıldı. Lise eğitimini, babasının da öğretmenlik yaptığı San Dieguito Akademisi'nde tamamladı. 2009 yılında Kaliforniya Üniversitesi'ne yüksek öğrenim hayatına başlasa da mankenlik kariyerini sürdürmek için bir yıl sonra buradan ayrıldı. Üniversite eğitimi aldığı 2009 ile 2010 yılları arasında, iCarly adlı dizinin iki bölümünde 'Tasha' karakterini canlandırdı. Bir taraftan modellik kariyerini sürdüren Ratajkowski, 2011'de Treats! Magazine adlı derginin kapağında yer aldı. Son yılların en çok konuşulan modellerinden olan Emrata, sınırları zorlayan paylaşımlarıyla dünya magazinini meşgul etmeye devam ediyor.