Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Emily Ratajkowski'nin Boşanma Sonrası Aşk İlanı

Modelliğin yanı sıra oyunculuk da yapan Emily Ratajkowski, boşanma sonrası kendisiyle akşam yemeğine çıkmak isteyen herkesle vakit geçirmeye hazır olduğunu açıkladı. Ünlü model, ayrılığın ardından iyileşme sürecinin bu dönemi geçtiği için minnettar olduğunu belirtirken, Sebastian Bear-McClard'ın ihanetine uğradığını ve yeni bekar olduğunu söyleyerek akşam yemeğine götürmek isteyen herkesle çıkmaya karar verdiğini ifade etti.

Yayın Tarihi: 15.09.2023 08:59
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Emily Ratajkowski'nin Boşanma Sonrası Aşk İlanı

Modelliğin yanı sıra oyunculuk da yapan Emily Ratajkowski, 2018'de nikâh masasına oturduğu oyuncu Sebastian Bear-McClard'dan 2022'de boşanmıştı.

Emily Ratajkowski, ayrılığın ardından iyileşme sürecinin bu dönemi geçtiği için minnettar olduğunu belirtti. Bu kez kendisiyle akşam yemeğine çıkmak isteyen herkesle vakit geçirmeye hazır olduğunu açıkladı.

Sebastian Bear-McClard'ın ihanetine uğrayan Ratajkowski, paylaşımında tekrar tekrar 'Haydi, yapalım' diyen bir seslendirmeyi kullandı. Ünlü model, Harry Styles, Pete Davidson ve Brad Pitt gibi pek çok ünlü isimle anılıyor ve yeni bekar olduğunu söyleyerek akşam yemeğine götürmek isteyen herkesle çıkmaya karar verdiğini ifade etti.

Emily Ratajkowski daha önce güzel bir düğün istemesine rağmen buna yeniden hazır bir eş bulamayabileceğinden emin olmadığını itiraf etmişti. Şu anda huzurunu korumaya odaklandığını belirten Ratajkowski, kendisine bir şeyler katabilecek biriyle tanışmayı umduğunu söyledi.