Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Emily Ratajkowski: Cesur Pozlarıyla Dikkat Çeken Ünlü Model

Çalkantılı aşk hayatı ve cesur pozlarıyla dikkat çeken ünlü model Emily Ratajkowski, beyaz tül eteğiyle verdiği pozda iddialı büstiyeriyle dikkat çekti. Instagram'da 30 milyondan fazla takipçisi bulunan Emrata, cesur kombinleriyle sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi kadını seçilen Emrata, son paylaşımıyla olay oldu. Londra'da doğup büyüyen Emrata, oyunculuk kariyerinin yanı sıra mankenlik yapmaktadır. 2018 yılında evlendiği Sebastian Bear-McClard'dan 2022 yılında boşanan Emrata'nın bir oğlu bulunmaktadır.

Yayın Tarihi: 04.07.2023 11:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Emily Ratajkowski: Cesur Pozlarıyla Dikkat Çeken Ünlü Model

Çalkantılı Aşk Hayatı ve Cesur Pozları

Emily Ratajkowski, çalkantılı aşk hayatı ve cesur pozlarıyla büyük bir takipçi kitlesine sahip. Beyaz tül eteğiyle verdiği pozda iddialı büstiyeriyle dikkat çeken Emrata, bakana bir daha baktırdı. Gazetecilere poz verdiği anları da takipçileriyle paylaşan Emrata, frikik vermekten çekinmedi. Kostümü beğenenler kadar eleştirenler de oldu. Sosyal medya kullanıcıları güzel modelin kostümünü tuhaf buldu. Instagram'da 30 milyondan fazla takipçisi bulunan Emrata, cesur kombinleriyle sık sık magazin gündemini meşgul ediyor.

Maxim Dergisi'nin En Seksi Kadını

Maxim dergisi tarafından dünyanın en seksi kadını seçilen Emrata lakaplı model ve oyuncu Emily Ratajkowski sosyal medyadaki iddialı tarzıyla adından sıkça söz ettiriyor. Instagram'da 30 milyon takipçisi bulunan İngiliz yıldız, bir reklam çekimi için kamera karşısına geçti. Beyaz tülden mini eteğiyle kanoya binen güzel model, derin göğüs dekoltesiyle de dikkat çekti. Kusursuz fiziğini sergilemekten kaçınmayan ünlü modelin son paylaşımı olay oldu. Beyaz tülden eteğiyle poz veren Emrata mini büstiyeriyle adeta nefes kesti. Ünlü ismin son gönderisine; 'Muhteşem görünüyorsun', 'Sana bayılıyorum', 'Tek kelimeyle harika', 'Ne kadar güzelsin' gibi yorumlar yapıldı.

Oyunculuk Kariyeri ve Özel Hayatı

Londra'da doğup büyüyen Emrata, Polonyalı bir anne ve İsrailli bir babanın kızıdır. 2004 yılında oyunculuğa adım atan Emrata, sonradan mankenliğe yöneldi. Model olma hayalleriyle Kaliforniya Üniversitesi'ndeki eğitimini yarım bırakan yıldız, çıplak pozlarıyla sanat camiasının cesur kişilikleri arasında yer alıyor. 2018 yılında Sebastian Bear-McClard ile evlenen Emrata, 2022 yılında McClard'dan boşanmıştı. Artık huzurunu her şeyin önünde tutan Emrata'nın Sylvester Apollo Bear adında bir oğlu bulunuyor.