Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Emeklilere Yılbaşı İkramiyesi ve Promosyon Ödemeleri

Türkiye'de milyonlarca emeklinin merakla takip ettiği promosyon ödemeleriyle ilgili yeni haberler gelmeye başladı. Ülke geneli milyonlarca emeklinin maaşları enflasyon karşısında erirken emekliler de geçim sıkıntısıyla mücadele ederken yeni yıl gelmeden de emekli maaşlarına ara zam beklentisi olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasıda emeklilere ara zam açıklaması yapması beklenirken sadece de bir kereye mahsus olmak üzere 5 bin TL ikramiye verilecek. Geçim sıkıntısında olan emekliler de yeni yılda maaşlarının ne kadar olacağını araştırıyor. Türkiye'de henüz emekli maaşını herhangi bir bankaya taşımayan ve yeni emekli olan vatandaşların hepsine bankalar tam tamına 10 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacak.

Yayın Tarihi: 25.10.2023 15:09
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Emeklilere Yılbaşı İkramiyesi ve Promosyon Ödemeleri

Emeklilere Yılbaşı İkramiyesi

Türkiye'de milyonlarca emeklinin merakla takip ettiği promosyon ödemeleriyle ilgili yeni haberler gelmeye başladı. Ülke geneli milyonlarca emeklinin maaşları enflasyon karşısında erirken emekliler de geçim sıkıntısıyla mücadele ederken yeni yıl gelmeden de emekli maaşlarına ara zam beklentisi olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasıda emeklilere ara zam açıklaması yapması beklenirken sadece de bir kereye mahsus olmak üzere 5 bin TL ikramiye verilecek. Geçim sıkıntısında olan emekliler de yeni yılda maaşlarının ne kadar olacağını araştırıyor.

Emekli Promosyon Ödemesi

Türkiye'de henüz emekli maaşını herhangi bir bankaya taşımayan ve yeni emekli olan vatandaşların hepsine bankalar tam tamına 10 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapacak. Ziraat Bankası, Akbank, Denizbank, Yapıkredi, Fibabanka, Garanti BBVA, Halkbank, İş Bankası ve QNB Finansbank emekli promosyon ödemeleri yapmaktadır.