Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Emeklilere Tek Maaş İkramiye Müjdesi!

Tüm emeklilere özel ikramiye verileceği duyuruldu. ATM'lerden yapılacak olan bu ödemeler ile emekliler, bir maaş tutarında ikramiye alabilecek. Bağkur, SSK ve memur emeklileri aynı tarihte ikramiye almak için harekete geçti. Tam 16 milyon emekli, 1 maaş tutarındaki ikramiyelerini ATM'lerden temin edebileceksiniz. Emeklilere çifte müjde! Ekim ayında 15.500 TL ek ödeme Cumhurbaşkanı kesin talimat verdi. Ankara kulislerine yakın kaynakların aktarmış oldukları bilgilere göre tüm emeklilere hükümet müjdesi olarak 5 bin TL tutarında ek bayram ikramiyesi ödemesi kesinleşirken kamu bankaları tarafından promosyon ödemelerine zam beklentisi de ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 13.09.2023 17:46
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Emeklilere Tek Maaş İkramiye Müjdesi!

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerine tek maaş ikramiye! ATM'ye gidenler mutlu dönecek

Tüm emeklilere özel ikramiye verileceği duyuruldu. ATM'lerden yapılacak olan bu ödemeler ile emekliler, bir maaş tutarında ikramiye alabilecek. İşte tüm detaylar...

Bağkur, SSK ve memur emeklileri aynı tarihte ikramiye almak için harekete geçti.

Tam 16 milyon emekli, 1 maaş tutarındaki ikramiyelerini ATM'lerden temin edebileceksiniz. Kendi maaşının bir tutarı kadar ikramiye verilirken kimlerin yararlanabileceği belli oldu. 30 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuru yapılma şartı yer alırken başvurusu onaylanan kişilere maaşları tutarında ikramiye verilecek. 6 milyon emekli vatandaşı sabahın erken saatlerinde yüzleri güldürdü. 1 maaşı tutarındaki ikramiye için onay verilirken bu ikramiye detayları açıklandı. Temmuz ayındaki emekli maaş zammı sonrası bankalar, bu ikramiye ödemelerine odaklandılar. Özellikle Temmuz ayında gelen zamlar emeklileri tatmin etmezken ikramiye fırsatı verildi.

Emeklilere Çifte Müjde! Ekim Ayında 15.500 TL Ek Ödeme

Cumhurbaşkanı kesin talimat verdi SSK BAĞKUR memur emeklisi olanlara çifte müjde için Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti ekonomi kurmaylarına kesin talimat verdi. Emeklilere çifte müjde! Ekim ayında 15.500 TL ek ödeme Cumhurbaşkanı kesin talimat verdi - Ekonomide yaşanan dalgalanmadan en çok etkilenen kesimin başında yer alan emekliler Temmuz ayında yapılan zamdan yeteri kadar faydalanamamış ve en düşük zam alan kesim olarak son sırada yer almıştı.Memurlar Temmuz ayında enflasyon farkına ek olarak 8 bin TL seyyanen zam alırken asgari ücretli çalışanlara ise yüzde 34 oranında zam yapılmıştı. Emekliler ise enflasyon farkı dahil olmak üzere toplamda yüzde 25 oranında zam alırken en büyük sorun ise kök maaş zammı nedeni ile en düşük emekli aylığının 7 bin 500 TL sınırında kalması olarak öne çıkmıştı.

Emeklilere Ekim Müjdesi! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İkramiyesi ve Kamu Bankalarından Yüksek Promosyon Hazırlığı Başladı

2024 genel seçimi için AK Parti çalışmalara başlarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara ve İstanbul başta olmak üzere CHP'ye geçen tüm belediyeleri geri alma talimatı verdiği ifade edilmişti. Bu talimat için AK Parti çalışmalara başlarken büyük tepki çeken emekli zammı için de gönül alma jesti hazırlıklarının başladığı ifade ediliyor.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim kutlamalarında ya da Ekim ayı içerisinde yapılacak ilk kabine toplantısının ardından emeklilere zam müjdesinin verilmesi beklenirken zamma ek olarak düşük aylık alan emeklilere yönelik gönül alma jesti olarak Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi ve promosyon için yeni zam hazırlığı olduğu iddia edildi.

Emeklilere Cumhuriyet İkramiyesi ve En Yüksek Emekli Maaşı Promosyonu Rakamına Zam Var Mı?

Ankara kulislerine yakın kaynakların aktarmış oldukları bilgilere göre tüm emeklilere hükümet müjdesi olarak 5 bin TL tutarında ek bayram ikramiyesi ödemesi kesinleşirken kamu bankaları tarafından promosyon ödemelerine zam beklentisi de ortaya çıktı. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından ödenen promosyon rakamına zam yapılırken en düşük emekli aylığına çift rakamlı olması için 10 bin 500 TL ödeme yapılmasının gündemde olduğu belirtiliyor. Bu sayede emeklilere toplamda 15 bin 500 liralık ek ödeme yapılmış olacak. SGK emekli maaşı promosyonu rakamlarının da maaş zammı ile güncellenebileceği ve böylelikle özel bankaların ödemiş oldukları rakamların da revize edilebileceği ifade edildi.