Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Emekli Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı ve Nur Viral Arasındaki Kahve Tartışması

Emekli Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı, Nur Viral'in canlı yayın programında kahve fiyatı üzerine tartıştı. Kavaklı, dışarıdan alınan pahalı kahveleri eleştirirken Nur Viral kendini savundu. Tartışma sosyal medyada gündem oldu.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 22:49
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Emekli Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı ve Nur Viral Arasındaki Kahve Tartışması

Emekli Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı, Nur Viral'in programına konuk olmaya devam ediyor.

Cuma günleri canlı yayında seyircilerden gelen soruları da yanıtlayan Kavaklı, bu sefer kahve konusunda sert çıktı.

'Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var' programının Cuma günleri konuğu ise Emekli Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı oluyor. Yusuf Kavaklı, canlı yayında özellikle seyircilerden gelen sorulara ve yorumlara cevap veriyor.

Nur Viral, seyircilerden gelen bir yorumu 'ben bunu okuyamam, her gün yapıyorum bunu' diyerek sözü Kavaklı'ya bıraktı. Seyircinin dışarıdan alınan kahvelere yönelik sözlerini okuyan Kavaklı, bu yoruma katılınca Nur Viral ise 'bu bana hakaret sayılır' yorumunda bulundu.

Seyircinin 'evinde 5 liraya yapabileceğin bir kahveyi dışarıdan 150 liraya içen bir kişi, ahmağın daniskasıdır' yorumunu okuyan Kavaklı'ya Nur Viral ise 'bu bir zevk' diyerek yanıt verdi.

Nur Viral'in 'insan bazen kahve içtiği ortamı değiştirmek ister' diyerek kendini savunmasına ise Kavaklı, 'bu adamlar İsrail'e arka çıkıyor' yanıtını verdi. Kahve fiyatı üzerine yapılan bu tartışma sosyal medyada ise gündem oldu.

Kahve sorusunun üzerine başka bir seyircinin Batı'nın medeniyetine dair sarf ettiği sözlere ise Yusuf Kavaklı bir anısını anlatarak katıldığını belirtti.