Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Elon Musk ve Mark Zuckerberg Arasındaki Gerilim Tırmanıyor

Son dönemlerde Twitter CEO'su Elon Musk ve Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg arasında yaşanan gerilim tırmanıyor. Musk'ın Zuckerberg'e yönelik kullandığı ağır ifade sosyal medyada geniş yankı buldu. İkili arasındaki gerilim, Twitter ve Meta arasındaki gerginlikle daha da arttı. Elon Musk ve Mark Zuckerberg arasında gerçekleşecek dövüş ise sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

Yayın Tarihi: 09.07.2023 23:31
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Elon Musk ve Mark Zuckerberg Arasındaki Gerilim Tırmanıyor

Sosyal Medya Platformları Arasındaki Gerilim

Son dönemlerde sosyal medya platformları arasında yaşanan gerginliklerin odağında bulunan Twitter'ın CEO'su Elon Musk ve Facebook ile Instagram'ın sahibi Mark Zuckerberg arasındaki gerilim tırmanıyor. Musk, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımda Zuckerberg için oldukça ağır bir ifade kullandı. Elon Musk'ın Zuckerberg'e yönelik 'gavat' ifadesi, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Twitter ve Meta Arasındaki Telaş

Twitter'a geçici içerik görüntüleme sınırı getirmesi nedeniyle eleştirilen Elon Musk’ı Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg'in Threads hamlesi nedeniyle telaş sarmış ve ikili arasında gerilim yükselmişti. Elon Musk resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, ''Zuck tam bir ga..t'' ifadelerini kullandı.

Elon Musk ve Mark Zuckerberg Arasındaki Dövüş

Elon Musk ile Mark Zuckerberg arasında gerçekleşecek dövüş son zamanlarda sosyal medyanın dilinden düşmüyordu. Elon Musk, Meta'nın sahibi ve Facebook'un kurucusu olan Mark Zuckerberg'e kafes dövüşü teklifinde bulunmuştu. Zuckerberg'ten gelen kabul mesajından sonra iki milyarder antremanlara başlamıştı. İki devin kapışması aslında yeni değil… Musk'ın SpaceX roketleri, Meta'daki veri gizliliği skandalları ve daha fazlası dahil olmak üzere yıllar boyunca birbirlerini eleştirdiler.