Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Elias Jelert Galatasaray'da: Heyecan ve Mutluluk Dolu Açıklamalar

Galatasaray'ın yeni transferi Elias Jelert, taraftarlarıyla buluşmayı ve mücadele etmeyi dört gözle bekliyor.

Yayın Tarihi: 26.07.2024 19:31
Güncelleme Tarihi: 26.07.2024 19:31

Elias Jelert Galatasaray'da: Heyecan ve Mutluluk Dolu Açıklamalar

Elias Jelert'ten Galatasaray Açıklamaları

Galatasaray'ın Danimarka'nın Kopenhag Kulübünden transfer ettiği 21 yaşındaki futbolcu Elias Jelert, yeni takımına katılmanın mutluluğunu ve heyecanını ifade etti.

İlk Gün Coşkusu

Jelert, kulübün sosyal medya hesaplarına verdiği demeçte, "Bir an önce taraftarlarımızla karşılaşıp onlara merhaba demek istiyorum. Sağlık kontrollerim oldu ve çok heyecanlandım. Bugün de takımla ilk günüm. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum," dedi.

RAMS Park'taki Taraftarlar

RAMS Park’ta oynadığı dönemden bahseden Jelert, "Oyun esnasında inanılmaz bir taraftar vardı. Şimdi onlara mücadele edeceğim için de çok mutluyum," ifadelerini kullandı.

Victor Nelsson ile Dostluk

Galatasaray'daki takım arkadaşı Victor Nelsson'un milli takımdan dostu olduğuna dikkat çeken Jelert, "Nelsson, beni burada çok iyi karşıladı. Üç senedir burada ve birçok sorumu ona sorabileceğim için çok yardımcı olacaktır. Daha iyi arkadaş olacağımıza inanıyorum," şeklinde konuştu.

Jelert, "Taraftarımız için oynamayı dört gözle bekliyorum. Çok büyük bir taraftar kitlesi var," diyerek Galatasaray taraftarları hakkında da olumlu yorumlarda bulundu.