Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ehliyet Sahipleri İçin Kamu Personeli Alımı

Bir kurum ve belediye, ehliyet sahibi olan kişiler için personel alımı yapacağını duyurdu. İlanda, adaylardan aranan nitelikler ve başvuru süreleri belirtilmiştir.

Yayın Tarihi: 26.06.2023 17:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ehliyet Sahipleri İçin Kamu Personeli Alımı

Ehliyeti olanlar dikkat!

Bir kurum ehliyet sahibi personel alımı yapacağını duyurdu. Ehliyet sahibi olma şartı, bu kurumun belirlediği önemli bir kriterdir. Alınacak personelin, sahip olması gereken ehliyet türü ve sınıfı ilan metninde belirtildi. Adaylardan aranan diğer nitelikler, eğitim düzeyi, tecrübe, yaş sınırları ve benzeri detaylar da ilanda yer almaktadır. Bu alıma başvuruda bulunmak isteyen adaylar, ilanın yayımlandığı internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

İlana dair detaylar ilan tarihleri ve başvuru süreleri de haberin detaylarında yer almaktadır. Adaylar, bu süreleri göz önünde bulundurarak başvurularını zamanında tamamlamalıdır. Ehliyet sahibi personel alımı, iş arayışında olanların dikkatini çekecek bir fırsat sunmaktadır.

Muş Bulanık Belediye Başkanlığı, ehliyet sahibi olan memur alımı yapacağını duyurdu. İlanlarda belirtilene göre, kadın ve erkek adaylar arasından başvurular kabul edilecek. Başvuru yapacak adayların KPSS puanlarının en az 60 olması gerekmektedir. Başvuruda bulunacak adaylar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında Belediye Zabıta Yönetmeliği ve Belediye İtfaiye Yönetmeliği şartlarını taşımalıdır. Zabıta Memuru kadrosuna 2 kişi alım yapılacak ve başvuruda bulunacak adayların Yerel Yönetimler, İşletme, İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat, Yönetim ve Organizasyon, İktisat, Kamu Yönetimi, Turizm İşletmeciliği lisans bölümlerinden mezun olması gerekmektedir. Bunun yanı sıra en az B sınıfı ehliyete ve KPSS puanının en az 60 olmasına da sahip olmaları gerekmektedir.