Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Edis Görgülü Harbiye'de Sevenleriyle Buluştu

Edis Görgülü, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluştu. Ünlü popçuyu protokol tribünden izleyenler arasında yakın arkadaşlar Burçin Terzioğlu ve Sinem Kobal da vardı. Sinem Kobal, çocukları evde eşi Kenan İmirzalıoğlu'na bırakarak, kız kıza konsere geldiklerini söyledi. Araya giren Burçin Terzioğlu, sevgilisi Umut Duygu'nun ünlü oyuncuya çocuk bakmak için yardıma gittiğini söyledi.

Yayın Tarihi: 14.10.2023 10:22
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Edis Görgülü Harbiye'de Sevenleriyle Buluştu

Edis Görgülü Harbiye'de Sevenleriyle Buluştu

Edis Görgülü, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluştu. Ünlü popçuyu protokol tribünden izleyenler arasında yakın arkadaşlar Burçin Terzioğlu ve Sinem Kobal da vardı. Sinem Kobal, çocukları evde eşi Kenan İmirzalıoğlu'na bırakarak, kız kıza konsere geldiklerini söyledi. Araya giren Burçin Terzioğlu, sevgilisi Umut Duygu'nun ünlü oyuncuya çocuk bakmak için yardıma gittiğini söyledi.

EDİS'E BAYILIYORUZ

Kobal, yakın dostları olan Edis’i sahnede izleyecekleri için heyecanlı olduklarını belirterek, Edis’e bayılıyoruz. İki yakın arkadaş onu dinlemeye geldik. Onu Harbiye’de izlemek bizim için çok özel. Edis kişiliği ve karakteri ile sevdiğim bir dostum. Biz kızlar birlikte arkadaşımızı dinlemeye geldik” dedi.

ÇAĞLA İLE HEYECANLA BURAYA GELDİK

Çağla Şıkel ve Enis Arıkan da Edis’i izlemeye gelen ünlü konuklar arasındaydı. Basın mensuplarına Şıkel ile poz veren Arıkan, Edis’i çok seviyoruz. Çağla ile heyecanla buraya geldik. Edis'çiğimizi izleyeceğiz. O yüzden mutluyuz şeklinde konuştu.

Edis’in sevilen şarkılarını seslendirdiği gece, ses, ışık, dans ve görsel şovlarla renklendi.“Bugünün çok özel bir gizemi var. Hiçbirimiz birbirimizi kişisel olarak tanımasak da çok özel bir duyguyu paylaşmak için buradayız. Bu ana ait olmayı seçmek çok özel bir duygu” diyen Edis, “An” şarkısını seslendirdi. Ünlü şarkıcı daha sonra şöyle konuştu:“Zorlu bir dünyada yaşıyoruz, hiç kolay değil. O yüzden pozitif anın tadını çıkaralım. Buradan döndüğünüz zaman burada yaşadıklarınızı koyun cebinize. Anın kıymetini bilmek, anda olabilmek çok önemli. Şu an hiçbir şey bizi etkilemesin. Çok şanslıyım ki sizin gibi böyle duyarlı bir seyirciye sahibim.”

Çocuklar babaya emanet

Edis’i yakın arkadaşı Burçin Terzioğlu ile birlikte protokolden izleyen Sinem Kobal, kızlarını eşi Kenan İmirzalıoğlu’na bıraktığını söyledi: “Edis’e bayılıyoruz. İki yakın arkadaş onu dinlemeye geldik.” Burçin Terzioğlu da sevgilisi Umut Duygu’nun da ünlü oyuncuya çocuk bakımı için yardıma gittiğini söyledi.

Çok seviyoruz

Konseri Çağla Şıkel ile izleyen Enis Arıkan, “Edis’i çok seviyoruz. Çağla ile heyecanla buraya geldik. Edisçiğimizi izleyeceğiz, mutluyuz” dedi.