Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Eda Taşpınar İspanya'da Üstsüz Güneşlendiği Anları Sosyal Medyada Paylaştı

Sosyal medyada cesur paylaşımlar yapmasıyla adından söz ettiren Eda Taşpınar, İspanya'da üstsüz güneşlendiği anları sosyal medyada paylaştı. Her tatil sezonunda birbirinden cesur pozlar veren sosyetik güzel yıllara meydan okuyan fiziğiyle gündeme geldi. Üstsüz güneşlendiği pozla beğeni toplayan Eda Taşpınar, Instagram'ın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Yayın Tarihi: 02.08.2023 20:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Eda Taşpınar İspanya'da Üstsüz Güneşlendiği Anları Sosyal Medyada Paylaştı

Bir Eda Taşpınar klasiği! İspanya’da üstsüz güneşlendiği anları sosyal medyada paylaşınca olay oldu

Sosyal medyada cesur paylaşımlar yapmasıyla adından söz ettiren Eda Taşpınar artık her yaz sezonunda klasik haline gelen bir üstsüz güneşlenme alışkanlığını sürdürdü. Eski manken İspanya’da verdiği pozla sosyal medyayı salladı…

Sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri olan Eda Taşpınar birbirinden cesur paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Instagram hesabını aktif olarak kullanan sosyetik güzel, yaz sezonunda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Moda Deniz Kulübü başkanı Teoman Taşpınar’ın kızı Eda Taşpınar yaz sezonunda genellikle tatil için Yunanistan’ın Mikonos adasını seçiyor.

Eda Taşpınar’ın Üstsüz Pozları Gündemden Düşmüyor

Her tatil sezonunda birbirinden cesur pozlar veren sosyetik güzel yıllara meydan okuyan fiziğiyle yine gündeme geldi. Vücuduna ufak gelen bikinisiyle verdiği pozlarla adından söz ettiren Eda Taşpınar yine dikkatleri üzerine çekti. Bir süredir Yunanistan’da tatil yapan eski model soluğu İspanya’da aldı. İspanya’nın eğlence adası olarak bilinen İbiza tatiline hızlı bir başlangıç yapan güzelin sosyal medya paylaşımları gündem oldu.

Sıcak havanın ve güneşin tadını çıkaran Eda Taşpınar üstsüz bir şekilde güneşlenme geleneğini sürdürdü. Artık her yaz bir klasik haline gelen Eda Taşpınar’ın plajdaki üstsüz pozları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kumsalda güneş yaptığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan sosyetik güzel kısa sürede Instagram’ın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Üstsüz Güneşlendiği Pozla Beğeni Topladı

Güneşten kavrulmuş teniyle hayranlarının aklını başından alan Eda Taşpınar’ın üstsüz paylaşımı kısa sürede etkileşim rekorları kırdı. Sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmayan pozlara imza atan sosyetik güzel muhteşem fiziğini sergilediği pozlarla Instagram’ı salladı. Yıllara meydan okuyan düzgün fiziğiyle takipçilerini heyecanlandıran Eda Taşpınar’ın üstsüz güneşlendiği paylaşımına çok sayıda beğeni geldi.