Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Eda Taşpınar İspanya Tatilinde Üstsüz Güneşlendi

Moda Deniz Kulübü'nün başkanı Teoman Taşpınar'ın kızı Eda Taşpınar, İspanya'nın eğlence adası Ibiza'da üstsüz güneşlendiği anları sosyal medyada paylaştı. Eda Taşpınar'ın cesur paylaşımı kısa sürede dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 02.08.2023 23:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Eda Taşpınar İspanya Tatilinde Üstsüz Güneşlendi

Moda Deniz Kulübü'nün başkanı Teoman Taşpınar'ın sosyetik kızı Eda Taşpınar, yaz aylarında yaşamını genellikle Yunanistan'ın Mikonos adasında tatil yaparak sürdürüyor.

Taşpınar cesur bikinisiyle verdiği pozlarla sık sık gündeme geliyor. Eda Taşpınar Yunanistan tatiline kısa bir ara vererek soluğu İspanya’nın eğlence adası olarak bilinen Ibiza’da aldı.

Sıcak havanın tadını adada çıkaran Eda Taşpınar, üstsüz bir şekilde kumsalda güneş banyosu yaptığı anları sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı. Eda Taşpınar güneşten kavrulmuş teniyle göz kamaştırdı.

Taşpınar'ın paylaşımı kısa sürede sosyal medya kullanıcıları tarafından etkileşim aldı. İşte Eda Taşpınar'ın İspanya tatilinden paylaştığı o kare...

Bir Eda Taşpınar klasiği! İspanya’da üstsüz güneşlendiği anları sosyal medyada paylaşınca olay oldu

Sosyal medyada cesur paylaşımlar yapmasıyla adından söz ettiren Eda Taşpınar artık her yaz sezonunda klasik haline gelen bir üstsüz güneşlenme alışkanlığını sürdürdü. Eski manken İspanya’da verdiği pozla sosyal medyayı salladı… Sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri olan Eda Taşpınar birbirinden cesur paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Instagram hesabını aktif olarak kullanan sosyetik güzel, yaz sezonunda tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Moda Deniz Kulübü başkanı Teoman Taşpınar’ın kızı Eda Taşpınar yaz sezonunda genellikle tatil için Yunanistan’ın Mikonos adasını seçiyor.

Eda Taşpınar’ın Üstsüz Pozları Gündemden Düşmüyor

Her tatil sezonunda birbirinden cesur pozlar veren sosyetik güzel yıllara meydan okuyan fiziğiyle yine gündeme geldi. Vücuduna ufak gelen bikinisiyle verdiği pozlarla adından söz ettiren Eda Taşpınar yine dikkatleri üzerine çekti. Bir süredir Yunanistan’da tatil yapan eski model soluğu İspanya’da aldı. İspanya’nın eğlence adası olarak bilinen İbiza tatiline hızlı bir başlangıç yapan güzelin sosyal medya paylaşımları gündem oldu.

Sıcak havanın ve güneşin tadını çıkaran Eda Taşpınar üstsüz bir şekilde güneşlenme geleneğini sürdürdü. Artık her yaz bir klasik haline gelen Eda Taşpınar’ın plajdaki üstsüz pozları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Kumsalda güneş yaptığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan sosyetik güzel kısa sürede Instagram’ın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Üstsüz Güneşlendiği Pozla Beğeni Topladı

Güneşten kavrulmuş teniyle hayranlarının aklını başından alan Eda Taşpınar’ın üstsüz paylaşımı kısa sürede etkileşim rekorları kırdı. Sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmayan pozlara imza atan sosyetik güzel muhteşem fiziğini sergilediği pozlarla Instagram’ı salladı. Yıllara meydan okuyan düzgün fiziğiyle takipçilerini heyecanlandıran Eda Taşpınar’ın üstsüz güneşlendiği paylaşımına çok sayıda beğeni geldi.