Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Eda Ece'nin Gelinlik Anısı

Eda Ece, gelinliğini giydiği anı ve evlilik teklifini anlattı. Ünlü oyuncu, gelinlik tercihleriyle de beğeni topladı.

Yayın Tarihi: 13.07.2023 13:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Eda Ece'nin Gelinlik Anısı

Eda Ece gelinliğini giydiği anı anlattı

Çiçeği burnunda çift Eda Ece ve Buğrahan Tuncer, Hello dergisine konuştu. Ece, gelinliğini giydiği anı anlattı.

Milli basketbolcu, 'Çok güzel bir gelin olmuştu. Onu görünce mutlu hissettim. İlişkimizin çok özel bir anı olarak hafızamda yerini aldı' dedi.

Ece ise, 'Gelinliğimi giyip Buğra’yı gördüğüm an güzel bir histi. Onu görünce yüzüm güldü. Beğendiğini hissettim. Sonra ‘Çok güzel olmuşsun’ deyince çok duygulandım' şeklinde konuştu.

Eda Ece'nin Evlilik Teklifi İtirafı

Fox Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Yasak Elma'da hayat verdiği Yıldız karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Eda Ece, geçtiğimiz ay 4 yıllık sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evlendi. Görkemli düğün uzun süre konuşuldu. Ünlülerin akın ettiği düğünde Eda Ece'nin gelinlik tercihleri de çok beğenilmişti. Ünlü oyuncu şimdi de evlilik teklifi itirafıyla gündem oldu. Popüler bir yaşam dergisine konuşan Ece, nasıl evlilik teklifi aldığını anlattı. Eda Ece basketbolcu eşi Buğrahan Tuncer'in evlilik teklifini dişlerini fırçalayıp yatmaya gidecekken geldiğini söyledi. Ünlü ismin bu açıklaması sosyal medyayı ikiye böldü. Sosyal medyada bazı kullanıcılar 'Ne kadar doğal' yorumunu yaparken bazı kullanıcılar da 'böyle bir teklif gelse evlenmezdim' yorumunu yaptılar.

Ünlü oyuncu gelinliği ilk giydiği andaki hislerini de anlattı. Ece 'Gelinliğimi giyip Buğra’yı gördüğüm an güzel bir histi. Onu görünce yüzüm güldü. Beğendiğini hissettim. Sonra ‘Çok güzel olmuşsun’ deyince çok duygulandım' ifadelerini kullandı.